Την Πέμπτη, 21/12 στις 9 μ.μ. στo εστιατόριο Zampanó διοργανώνεται μια ξεχωριστή οίνο-γαστρονομική βραδιά με τα εξαιρετικά κρασιά του παραγωγού Βασίλη Χατζηγεωργίου (Estate Chatzigeorgiou). Ο ταλαντούχος και έμπειρος σεφ Noel Roche θα ετοιμάσει ένα μενού τεσσάρων πιάτων, τα οποία θα συνοδεύονται από 4 εξαιρετικά κρασιά του κτήματος.
Τα πιάτα έχουν επιλεγεί ειδικά από τον σεφ Noel Roche, προκειμένου να αναδείξουν τα αρώματα και τις ιδιαίτερες γεύσεις των οίνων της βραδιάς.
Τα κρασιά
– Sauvignion blanc 2016
– Merlot 2015
– Merlot 2007
– Cabernet 2015
Το μενού
– Σολωμός μαριναρισμένος σε πορτοκάλι και παντζάρι, αγγουράκι τουρσί, κουρκουμά, ψημένο σουσάμι και μάραθο
– Σαλάτα λάχανο με μαύρα μούρα, μήλα, αμύγδαλα σε dressing μηλόξιδου.
– Χοιρινό confit με πουρέ και σως από merlot
– Πιπεράτο μοσχαρίσιο short rib με κολοκύθα, γλυκάνισο και καρότο
Η παρουσίαση των κρασιών θα γίνει από τον οινοχόο Στέργιο Τεκερίδη.
Τιμή σετ μενού 32 € / άτομο.
Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας με e-mail zampano.athens@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 213-0233.244
www.zampano.gr, From Field To Fork and Beyond, Chef Noel Roche.