Την Πέμπτη, 21/12 στις 9 μ.μ. στo εστιατόριο Zampanó διοργανώνεται μια ξεχωριστή οίνο-γαστρονομική βραδιά με τα εξαιρετικά κρασιά του παραγωγού Βασίλη Χατζηγεωργίου (Estate Chatzigeorgiou). Ο ταλαντούχος και έμπειρος σεφ Noel Roche θα ετοιμάσει ένα μενού τεσσάρων πιάτων, τα οποία θα συνοδεύονται από 4 εξαιρετικά κρασιά του κτήματος.

Τα πιάτα έχουν επιλεγεί ειδικά από τον σεφ Noel Roche, προκειμένου να αναδείξουν τα αρώματα και τις ιδιαίτερες γεύσεις των οίνων της βραδιάς.

Τα κρασιά

– Sauvignion blanc 2016

– Merlot 2015

– Merlot 2007

– Cabernet 2015

Το μενού

– Σολωμός μαριναρισμένος σε πορτοκάλι και παντζάρι, αγγουράκι τουρσί, κουρκουμά, ψημένο σουσάμι και μάραθο

– Σαλάτα λάχανο με μαύρα μούρα, μήλα, αμύγδαλα σε dressing μηλόξιδου.

– Χοιρινό confit με πουρέ και σως από merlot

– Πιπεράτο μοσχαρίσιο short rib με κολοκύθα, γλυκάνισο και καρότο

Η παρουσίαση των κρασιών θα γίνει από τον οινοχόο Στέργιο Τεκερίδη.

Τιμή σετ μενού 32 € / άτομο.

Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας με e-mail zampano.athens@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 213-0233.244

www.zampano.gr, From Field To Fork and Beyond, Chef Noel Roche.