Ελληνική Σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Ο Κωνσταντίνος παραλαμβάνει στο φαρμακείο μια νέα σειρά καλλυντικών για περιποίηση μαλλιών και φέρνει δείγματα σε όλη την οικογένεια. Στον Μενέλαο δίνει ασφαλώς λοσιόν για την τριχόπτωση, αλλά εκείνον μάλλον δεν τον συγκινεί. Μα είναι δυνατόν, αυτός που έδωσε αγώνες ως αριστερός για τη διαφορετικότητα και τη σημασία της εσωτερικής ομορφιάς, να νοιάζεται για την τριχοφυΐα του; Η απόλυτη αυτή στάση του Μενέλαου βάζει τον Κωνσταντίνο σε σκέψεις. Αναρωτιέται μήπως προσέβαλε, άθελά του, τον πατέρα του, αλλά όλοι τον καθησυχάζουν.


Ξένες ταινίες
«Φωτιά πάνω από την Ποµπηία» (Pompeii) STAR, 23.30
Η Πομπηία ζει μεγάλες δόξες. Υπέρλαμπρα θεάματα, πλούτη, γιορτές, υπό τη σκιά του επιβλητικού και εκρηκτικού Βεζούβιου. Στην πόλη καταφθάνει ο ανίκητος κέλτης μονομάχος Μάιλο, που αναζητεί εκδίκηση για τη σφαγή της οικογένειας και της φυλής του. Καθώς το ηφαίστειο εκρήγνυται απειλώντας την Πομπηία, καλείται να επαναστατήσει μέσα στην αρένα ενάντια στον ρωμαίο κατακτητή και να σώσει την ανυπεράσπιστη αριστοκρατικής καταγωγής αγαπημένη του Κάσια λίγο πριν από την επικείμενη ολοκληρωτική καταστροφή. Με τους Εμιλι Μπράουνινγκ, Τζάρεντ Χάρις, Τζέσικα Λούκας, Κιτ Χάρινγκτον. (Καναδάς / Γερμανία / ΗΠΑ, 2014, 93′)
«Οφρουρός των συνόρων»
(The Shepherd)
MEGA, 24.00
Ο Τζακ Ρομπιντό (Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ) είναι ένας πρώην αστυνομικός που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων του Μεξικό. Ενα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών σχεδιάζει να περάσει από τα σύνορα ένα φορτίο ηρωίνης αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Τζακ είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τη σκοτεινή αυτή επιχείρηση. Για αυτόν είναι προσωπική υπόθεση καθώς η κόρη του έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση. Μόνος εναντίον όλων θα αντιμετωπίσει αποστολές αυτοκτονίας, σαδιστικά βασανιστήρια και διεφθαρμένους αξιωματούχους. (ΗΠΑ, 2008, 95′)

HeliosPlus