Το εστιατόριο Nolita τιμά την κλασική ιταλική κουζίνα.

Μια βόλτα στην γευστική Ιταλία ετοίμασε το Nolita για φέτος: εξαιρετικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα και την Ιταλία, φρέσκα ζυμαρικά, κρέας, ψάρι αλλά και οι διάσημες πίτσες του Nolita, κυριαρχούν στο νέο μενού. Στα ορεκτικά οι επιλογές ποικίλουν, από κλασικό Vitello Tonnato και μοσχαρίσιο ταρτάρ, μέχρι ιταλικές σαλάτες όπως η Nolita Ceasar με κοτόπουλο και τραγανό Prosciutto.
Η πάστα βέβαια έχει την δική της ξεχωριστή θέση στο μενού, με spaghetti carbonara αλλά και με Fusilli με βασιλικό καβούρι.
Στα κυρίως, οι επιλογές σε ψάρι είναι δυνατές, όπως μπακαλιάρος ποσέ με fregola sarda και σαφράν αλλά και φρέσκια Γλώσσα Dover με σάλτσα salmoriglio. Στα πιάτα με κρέας ξεχωρίζουν τα Strip Loin Tagliate, η Κοτολέτα Milanese, το μοσχαρίσιο φιλέτο scaloppine al limone και μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος alla veneziana.

Η πίτσες, που έγιναν σημείο αναφοράς για το εστιατόριο, ακολουθούν την αυθεντική ιταλική τους καταγωγή και δημιουργούνται στο μεγάλο, ανοικτό Pizza Bar με pizzaiolo τον Νίκο Σωτηρόπουλο. Τα γλυκά του Nolita δημιουργεί ο γνωστός Pastry Chef Διονύσης Αλέρτας, με υπέροχους συνδυασμούς και ιταλικές γεύσεις.

Κάθε Κυριακή, το Nolita σερβίρει brunch, με τον σεφ Γιάννη Λιόκα να έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή κάρτα με πιάτα με αβγά, πίτσες και ιταλικά σάντουιτς. Eξαιρετικά cocktails και λίστα κρασιών από τον ελληνικό και ιταλικό αμπελώνα.

Το Nolita Athens με μια ματιά

Executive Chef: Γιάννης Λιόκας

Pastry Chef: Διονύσης Αλέρτας

Περιγραφή κουζίνας: Italian Cuisine
Interior design: έμπνευση και εκτέλεση του πολυβραβευμένου διεθνώς αρχιτεκτονικού γραφείου LOT (lot-arch.com)

Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά (ξενοδοχείο Semiramis)

Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο : 20:00 – 02:00 – Κυριακή: Μεσημέρι

Κρατήσεις: 210 6231181 – 698 087 3080

FaceBook: www.facebook.com/nolitarestaurants/
Instagram: @nolitaathens Hashtags: #nolitaathens , #nolitacorfu

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.