Champions League
Tότεναμ-ΑΠΟΕΛ
ΕΡΤ1, 21.45
Στο Γουέμπλεϊ υποδέχεται η Τότεναμ τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Ελληνικές σειρές
«Ο άντρας των ονείρων μου»
STAR, 17.30
Η Μπέλλα πηγαίνει στο διαμέρισμα του Θεμιστοκλή και βρίσκει μέσα τον Μπάμπη. Ανακαλύπτει ότι έχει κάνει αντίγραφο του κλειδιού και του ανακοινώνει πως θα λάβει τα μέτρα της. Ο Πανίκος πληροφορείται την απιστία του Σωτήρη προς την κόρη του και αυτό αλλάζει εντελώς τα μέχρι τώρα δεδομένα.
«Παρθένα Ζωή» , ANT1, 19.00
Ο Κλήμης καλύπτει τη Ζωή για το μήνυμα που αντάλλαξαν και ο Βίκτωρας τον απολύει από την εταιρεία. Ο Διονύσης και ο Μάκης αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν τον Τάσο για να ρίξει τη Σοφία που αποφασίζει να γράψει βιβλίο για το πώς να αποφεύγεις τους λάθος άντρες. Ο Βίκτωρας μεταφέρει το γραφείο του στην Travelfun για να επιβλέπει την κατάσταση ως την εξαγορά. Ο Παύλος θέλει να κάνει έρωτα με τη Ζωή και εκείνη τού εκμυστηρεύεται πως με εκείνον νιώθει έτοιμη για το επόμενο βήμα.
Ξένη ταινία
«Αλήθεια ή συνέπειες»
(Truth or consequences), MEGA, 24.00
Ο Ρέιμοντ βγαίνει από τη φυλακή αποφασισμένος να βρει όσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσει με την αγαπημένη του Αντι. Με έναν πρώην συγκρατούμενό του και τον αινιγματικό συνεργάτη του καταστρώνει μια ληστεία, στη διάρκεια της οποίας σκοτώνεται ένας αστυνομικός. Η λεία της ληστείας όμως δεν είναι χρήματα αλλά μια βαλίτσα γεμάτη κοκαΐνη. Μόνη λύση για να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται είναι να πουλήσουν την κοκαΐνη. Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την αστυνομία που τους κυνηγάει αλλά και ολόκληρη τη μαφία που θέλει πίσω το χαμένο «εμπόρευμα». Παίζουν: Κίφερ Σάδερλαντ, Βίνσεντ Γκάλο, Μαϊκέλτι Γουίλιαμσον, Κέβιν Πόλακ. (ΗΠΑ, 1997, 102′)

HeliosPlus