Ελληνική σειρά
«Το τατουάζ»
ALPHA, 21.00
Ο Αλέξανδρος και ο Σάκης αγωνιούν με την εξαφάνιση της λγας και της μικρής Λήδας, που για δεύτερο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Ο Θεοχάρης τηλεφωνεί στον Παύλο ζητώντας του να πάψει ο γιος του να ενοχλεί την Αννα. Παράλληλα, ο Ορφέας συναντάει και πάλι τη μητέρα του, με αντάλλαγμα όπως πάντα την ψυχική του ισορροπία. Ο Αγγελος αρχίζει να βλέπει σοβαρά την προοπτική μιας σχέσης με την Αφροδίτη. Στο μεταξύ, η Τατιάνα φτάνει στο Λονδίνο, όπου συναντάει τυχαία τον Τόνι και μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ τους. Και ενώ η Αννα εξακολουθεί να σκέφτεται τον Αλέξανδρο, εκείνος ταξιδεύει στα Μετέωρα ανησυχώντας πλέον ότι η ζωή τής Ολγας και της κόρης του βρίσκονται σε κίνδυνο.


Ξένη ταινία
«The International»
MEGA, 24.00
Ενας μοναχικός πράκτορας της Ιντερπόλ (Κλάιβ Οουεν) πολεμά το ακλόνητο σύστημα μιας τράπεζας που χρησιμοποιεί δόλιους τρόπους για να αυξήσει τα κέρδη της. Κοσμοπολίτικο θρίλερ του Γερμανού Τομ Τίκβερ, το σενάριο του οποίου είναι εμπνευσμένο από την άνοδο και την πτώση της Bank of Credit and Commercial International. (ΗΠΑ/Αγγλία/Γερμανία, 2009, 118′)
Ενημερωτική εκπομπή
«Ιστορίες»
ΣΚΑΪ, 00.30
Οι «Ιστορίες» είναι μια ενημερωτική εκπομπή έρευνας, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων και αποστολών στην καρδιά όλων των μεγάλων γεγονότων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μια εκπομπή που αποκαλύπτει και φωτίζει σε βάθος τις ειδήσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα. Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί, επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς και επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς.

HeliosPlus