Πιστές στο ραντεβού τους με τους συνδρομητές NOVA και COSMOTE TV βγάζουν και εφέτος στον αέρα τα θεματικά κανάλια ενόψει Χριστουγέννων.
Με 80 ταινίες για όλη την οικογένεια στην ταινιοθήκη κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην COSMOTE TV το χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD. Δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, όπως τα Walt Disney Studios, η Paramount, η NBC/Universal κ.ά., έρχονται καθημερινά στις οθόνες των συνδρομητών σε τρεις ζώνες.
Στη ζώνη «Time for Fantasy» (17.30) θα απολαύσουμε μεγάλα κινηματογραφικά blockbuster, όπως το υποψήφιο για 2 OSCAR® «Rogue One: A Star Wars Story» (15/12), το «Captain America:Εμφύλιος Πόλεμος» (16/12), τη sci-fi περιπέτεια «Doctor Strange» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (18/12), την ταινία της Disney, «Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος» (26/12), καθώς και τα «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» με την Έμα Γουάτσον (6/1), «Η Μαγεμένη» με την Έιμι Άνταμς, «E.T –Ο Εξωγήινος» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (31/12), κ.ά.
Μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων έρχονται στη ζώνη «Time for Joy» (19.30), όπως τα «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές» (18/12) και «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» (24/12), το «Ψάχνοντας τη Ντόρι» (21/12), το βραβευμένο με OSCAR® «Ζωούπολη» (23/12), το υποψήφιο για 2 Χρυσές Σφαίρες «Τραγούδα!» (26/12), τις ταινίες «Μοάνα» (25/12) και «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» (31/12), αλλά και κλασικές ταινίες της Walt Disney με ήρωες όπως οι διάσημοι Mickey Mouse και Donald Duck.
Στις 22.30 παίρνει σειρά η ζώνη «Time for Magic» με αγαπημένες κλασσικές ταινίες όπως μεταξύ άλλων: «Disney’s: A Christmas Carol» με τον Τζιμ Κάρεϊ (1/1), η all-time classic του Φρανκ Κάπρα «Μια Υπέροχη Ζωή» (3/1), αλλά και σε Α’ προβολή Χριστουγεννιάτικες ταινίες, μεταξύ των οποίων είναι οι ρομαντικές κομεντί «Α Princess Christmas» (25/12), «Santa’s Secret» (27/12), «Christmas Trade» (28/12), «It’s Christmas Carol» με την Κάρι Φίσερ (30/12) κ.α.
Το κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD θα είναι διαθέσιμο σε πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE REPLAΥ TV και COSMOTE TV GO, έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.
Χριστούγεννα γεμάτα ταινίες με χορό και μουσική στο NovachristmasHD
Με το πιο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιστρέφει το NovachristmasHD και φέτος τα Χριστούγεννα αποκλειστικά για συνδρομητές Nova. Από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου το γιορτινό κανάλι είναι αφιερωμένο σε ταινίες γεμάτες μελωδίες που θα προβάλλονται κάθε βράδυ από τις 21.00 στη θέση 200 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος.
Ανήμερα των Χριστουγέννων οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν την ρομαντική κομεντί «Operation Christmas» και το Οσκαρικό «La La Land» ενώ θα υποδεχθούν τη νέα χρονιά με την αστυνομική κωμωδία «Ο Αϊ Βασίλης είναι πολλή λέρα» και τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ταινία «Burlesque».
Παράλληλα οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές, από μία μεγάλη συλλογή ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί η μουσική και ο χορός, μεταξύ άλλων: «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές», «Σικάγο», «Άννυ», «Moulin Rouge», «Δύο τρελοί παραγωγοί», «Dalida» και πολλές ακόμη κατάλληλες για όλη την οικογένεια.
Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO.