Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Εκποµπή µαγειρικής
«Kitchen Lab» ΣΚΑΪ, 16.45
Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Ακης Πετρετζίκης μαγειρεύει στο δικό του εργαστήριο. Στο Kitchen Lab δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια.


Ξένες ταινίες
«Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές»
(Les Vacances du Petit Nicolas) ΣΚΑΪ, 18.00
Η σχολική χρονιά τελείωσε και οι διακοπές αρχίζουν. Ο Μικρός Νικόλας καταφθάνει σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με τους γονείς και τη γιαγιά του και φροντίζει να κάνει γρήγορα καινούργιους φίλους. Ανάμεσά τους ο ευρηματικός Μπλεζ, που μένει όλον το χρόνο στην περιοχή. Γνωρίζει ακόμη τον Φρικτιέ που τρώει τα πάντα, τον Τζότζο, που μιλάει ακαταλαβίστικα γιατί είναι Αγγλος, τον κλαψιάρη Κρεπέν, τον Κομ, που είναι ενοχλητικά ισχυρογνώμων και την Ιζαμπέλ, που δεν τον χάνει στιγμή από τα γουρλωμένα της μάτια. Ενα πράγμα είναι σίγουρο. Ολοι τους θα κάνουν αξέχαστες διακοπές. (Γαλλία, 2014, 97′)
«Αποκαλύψεις»
(Disclosure) STAR, 00.45
Η σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο είναι ένα θέμα πολύ καυτό τον τελευταίο καιρό στην Αμερική. Τα θύματα είναι συνήθως γυναίκες, όμως στην ταινία του Μπάρι Λέβινσον (από το ομώνυμο μπεστ σέλερ του Μάικλ Κράιτον) οι ρόλοι αλλάζουν. Ο Τομ Σάντερς (Μάικλ Ντάγκλας), μηχανολόγος σε μία πολυεθνική, πρόκειται να κερδίσει μία προαγωγή, αλλά τελικά παραγκωνίζεται από τη Μέρεντιθ Τζόνσον (Ντεμί Μουρ), ένα παλιό του φλερτ, που του παίρνει τη θέση αλλά τον θέλει ακόμα. Οταν αρνείται να πέσει στην αγκαλιά της, εκείνη τον μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση και εκείνος ανταποδίδει τη μήνυση. (ΗΠΑ, 1994, 120′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.