Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Τηλεµαραθώνιος αγάπης Unicef
ΕΡΤ2, 18.00
«Ενα ευρώ, μία ζωή» είναι το μήνυμα του εφετινού τηλεμαραθωνίου αγάπης της Unicef. Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης. Τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την ιατροφαρμακευτική προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.


Ξένη σειρά
«Criminal minds» ΣΚΑΪ, 24.00
Η ομάδα BAU πηγαίνει στο Κάνσας για να διερευνήσει μια σειρά από δολοφονίες, τις οποίες φαίνεται πως έχει διαπράξει ο ίδιος δράστης. Ο πατέρας της Μπλέικ, συνταξιούχος αστυνομικός στην ίδια πόλη που έγιναν οι δολοφονίες, είναι αυτός που κάλεσε την ομάδα για να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η Μπλέικ όμως δεν είναι και τόσο χαρούμενη που ξαναγυρίζει στη γενέτειρά της μετά από πέντε χρόνια.
«Η διερμηνέας»
(The interpreter) ALPHA, 23.00
Μια διερμηνέας στον ΟΗΕ (Νικόλ Κίντμαν) ακούει κάτι που δεν πρέπει και βρίσκεται στον πυρήνα μιας πλεκτάνης. Το FBI παίρνει τον λόγο και ο Σον Πεν καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Στιβαρό storyline, ελκυστικοί σταρ, στρωτή σκηνοθεσία (Σίντνεϊ Πόλακ). (ΗΠΑ, 2005, 130′)

«Ασσος στο μανίκι»
(Smokin’ aces) STAR, 22:10
Ο ταχυδακτυλουργός Μπάντι «Άσσος» Ίσραελ, συνεργάτης της ιταλικής μαφίας, αποφασίζει να καταδώσει τον αρχηγό στο FBI. Τότε εκείνος τον θέλει νεκρό και τον επικηρύσσει για ένα εκατομμύριο δολάρια. Ξεκινάει ένα ανελέητο κυνηγητό ανάμεσα στους πράκτορες του FBI και ένα μάτσο υποψήφιους εκτελεστές με μόνο στόχο τους να τον ξετρυπώσουν και να τον εξολοθρεύσουν για να εισπράξουν το ποσό. (ΗΠΑ/Βρετανία/Γαλλία, 2006, 98′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.