Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

Ελληνική σειρά


«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Ο Θοδωρής ζητάει από τον Λεωνίδα την άδεια να προχωρήσει στην «πολιορκία» της Αιμιλίας. Ο Ζούβας με τη Σύλβια καταστρέφουν ολοσχερώς τα σχέδια της Βασιλίνας για μια ρομαντική βραδιά με τον Αχιλλέα, καθώς διανυκτερεύουν στο σπίτι του. Ο Γιαν προσπαθεί να διοργανώσει πάρτι-έκπληξη στη Μένη και ψάχνει για «συνεργούς». Ο Βλάσης ξεκινάει καβγά με τη Φαίη στην εταιρεία, ανήμερα της μεγάλης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Ο Δαμιανός κλονίζεται από αυτόν τον καβγά και ζητάει εξηγήσεις από τη Φαίη. Η Μένη, ο Αχιλλέας και ο Δαμιανός περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την αύξηση του κεφαλαίου, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Σε ποιον θα καταλήξουν οι μετοχές;


Ξένες ταινίες
«Ο πεζοναύτης 2» (The marine 2)
STAR, 23.30
Ο υπαξιωματικός Τζο Λίνγουντ και η σύζυγός του Ρόμπιν παρευρίσκονται σε ένα VIP party κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε ένα εξωτικό θέρετρο αναψυχής. Ολα κυλάνε ήρεμα μέχρι τη στιγμή που μια ομάδα αδίστακτων τρομοκρατών εισβάλλει στον χώρο του πάρτι και αιχμαλωτίζει τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων είναι και η Ρόμπιν. (ΗΠΑ, 2009, 94′)

«Εχθροί ξανά» (A good man)
Σκάι, 01.30
Υστερα από μια σπουδαία καριέρα στις ειδικές δυνάμεις, που καταλήγει όμως σε καταστροφή, ο Αλεξάντερ εγκαταλείπει την επικίνδυνη ζωή του και αποφασίζει να γίνει διαχειριστής σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Οταν όμως η ζωή μιας οικογένειας εκεί απειλείται από μια συμμορία εγκληματιών, το παρελθόν του έρχεται να τον στοιχειώσει. Ενας παλιός εχθρός που θέλει να πάρει την εκδίκησή του, αλλά και μια μάχη μέχρις εσχάτων με ρωσική και κινεζική συμμορία του υποκόσμου θα φέρουν τον Αλεξάντερ στα όριά του. (ΗΠΑ, 2013, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.