Σειρές
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ1, 18.50
Η Φραντζέσκα ζητάει τη βοήθεια της Μπιάνκα για να πληρώσει τον δικηγόρο. Εκείνη της δίνει εν αγνοία του Ροδόλφο ένα κόσμημα της δόνα Ντολόρες για να το πουλήσει. Ο Ροδόλφο κατηγορεί τον Εμίλιο ότι είπε την αλήθεια στην Μπιάνκα για τον Κριστόμπαλ. Την ώρα που ο Μπενζαμίν ενημερώνει την Ντιάνα ότι ο δον Ρικάρντο απολύει εργάτες, οι Γερμανοί επιτίθενται στο Βέλγιο με αέριο χλωρίου, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Ο Αρης επηρεασμένος από την πρόταση της Ζωής αποφασίζει την ίδρυση μιας νέας εταιρείας. Η Στεφανία δεν αποκαλύπτει σε κανέναν όσα γνωρίζει για το παιδί που κουβαλάει, όμως η συμπεριφορά της προκαλεί ερωτηματικά στη Μαρίνα. Ο Διονύσης μαλώνειάσχημαμε τηΣοφίαγια τα χρήματα της Ζωής.
Ταινίες
«Lucy» Star, 21.00
Αθελά της, η Λούσι, μια Αμερικανίδα στο Τόκιο, μπλέκει με μια συμμορία κακοποιών που θέλει να τη χρησιμοποιήσει ως βαποράκι για τη μεταφορά ενός νέου ναρκωτικού στην Ευρώπη. Της ανοίγουν την κοιλιά, κρύβουν το μπλε ναρκωτικό στα σωθικά της αλλά, όταν η σακούλα σπάει, η Λούσι μετατρέπεται σε… υπερφυσικό ον. Ολα αυτά πολύ χαριτωμένα, πολύ εύπεπτα και την ίδια ώρα με μια κόμικ φιλοσοφική διάσταση σαν να παρακολουθείς μια καρτουνίστικη εκδοχή των ιδεών για τη ζωή, την αναπαραγωγή και τη γνώση. (ΗΠΑ / Γαλλία, 85′)
«Τίγρης και δράκος» Mega, 24.0
Δύο δεινές πολεμίστριες αγωνίζονται για τα οράματά τους κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Ο Ανγκ Λι σκηνοθετεί μια ταινία εποχής, με ρυθμούς λεπτής χορογραφίας, μετατρέποντας την ιστορία σε πολύχρωμο, ονειρικό παραμύθι. (Κίνα, 2000, 118′)

HeliosPlus