Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Η Σύλβια στην προσπάθειά της να ξεμπροστιάσει τον Δαμιανό σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Ζούβα, ανακαλύπτει ότι υπέκλεψε την υπογραφή της και κάνει μεγάλο σαματά στην εταιρεία. Η Βασιλίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και την Αιμιλία και μεταφέρει τις πληροφορίες στη Μένη. Η Φαίη είναι ιδιαιτέρως στρεσαρισμένη λόγω εγκυμοσύνης και βρίσκει παρηγοριά μόνο στα λόγια της Ρενάτας.
«Criminal minds» Σκάι, 24.00
Τέσσερις έφηβοι που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από τον ίδιο δράστη πριν από αρκετά χρόνια, φαίνεται πως είναι υπεύθυνοι για μια σειρά μαζικών δολοφονιών στο Σικάγο, τις οποίες διέπραξαν κάτω από την επιρροή του απαγωγέα τους. Η ομάδα BAU αναζητεί τα ίχνη των δραστών για να μπορέσει να καταλάβει τι τους έχει συμβεί και ποια είναι τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους.
Ταινίες
«Σκοτεινός κώδικας» Star, 22.10
1958: Ενώ στην τελετή αγιασμού ενός σχολείου οι μαθητές κάνουν διάφορες ζωγραφιές με σκοπό να αποθηκευτούν σε μια χρονοκάψουλα, μια μαθήτρια γεμίζει την κόλλα της με αμέτρητους τυχαίους αριθμούς. 2008: Το συγκεκριμένο σχέδιο της νεαρής μαθήτριας πέφτει στα χέρια του μικρού Κάλεμπ, του οποίου ο πατέρας θα ανακαλύψει ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα προβλέπει με εξαιρετική ακρίβεια τις ημερομηνίες, τους θανάτους και τις συντεταγμένες όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών. (ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία, 2009, 111′)
«Ο τρομοκράτης» Mega, 24.00
Ενας αμερικανός αστυνομικός ιρλανδικής καταγωγής (Χάρισον Φορντ) παίρνει υπό την προστασία του έναν νεαρό συμπατριώτη του (Μπραντ Πιτ), ο οποίος όμως είναι τρομοκράτης του ΙRΑ. Οι εκπρόσωποι δύο διαφορετικών γενιών σταρ, για πρώτη φορά μαζί, συμπρωταγωνιστούν στην τελευταία ταινία του Αλαν Τζ. Πάκουλα (1928-1998). Αξίζει τον κόπο. (ΗΠΑ, 1997, 107′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.