Ολυμπιακός – μπάσκετ: Την Τρίτη αποφασίζεται η συμμετοχή του Σπανούλη

Στην προπόνηση της Τρίτης (28/11) θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στη Βαλένθια ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβγαλε μέρος της προπόνησης με σωματική επαφή το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) και εφόσον καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς, τότε μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης (30/11) στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στην προπόνηση της Τρίτης (28/11) θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στη Βαλένθια ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβγαλε μέρος της προπόνησης με σωματική επαφή το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) και εφόσον καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς, τότε μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης (30/11) στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το θετικό είναι πως ο Σπανούλης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και πλέον είναι θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας η συμμετοχή του στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα για τη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του κόντρα στη Βαλένθια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.