Σειρές
«Παρθένα Zωή»
ΑΝΤ1,19.00
Η προσπάθεια τηςΦοίβηςνα σαμποτάρει την επανασύνδεση της Ζωής και του Παύλου πέφτει στο κενό. Η Ζωή τα ξαναφτιάχνει με τον Παύλο, ενώ ανακαλύπτει το σχέδιο τηςΦοίβηςκαι διαλύει τη φιλία μαζί της οριστικά. Η Σοφία κρύβει από τη Ζωή την αλήθεια για τα χρήματά της.

«Ο άνδρας των ονείρων μου»
Star, 17.30
Ο Μπάμπης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κατακτήσει την Αθηνά. Της λέει ότι την έχει ακούσει να τραγουδάει και μαγεύτηκε από τη φωνή της και πως από τότε τη σκέφτεται συνέχεια. Εκείνη τον ακούει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Ο Τζακ ετοιμάζεται να επισκεφτεί τον κύριο Φίλιππο, τον πατέρα του Αλέξανδρου, ο οποίος υπήρξε μέτοχος στο ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε.


Tαινίες
«Apollo 13» Alpha, 24.00
Λεπτομερής «αναπαράσταση» του αποτυχημένου διαστημικού ταξιδιού που έκανε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 το αμερικανικό διαστημόπλοιο «Απόλλων 13». Σκηνοθετεί ο Ρον Χάουαρντ μεπλήρωμα τους Τομ Χανκς, Κέβιν Μπέικον, Μπιλ Πάξτον. Επτά υποψηφιότητες για Οσκαρ (ανάμεσα στα οποία καλύτερης ταινίας, β’ ανδρικού ρόλου και β’ γυναικείου ρόλου) αλλά μόνο δύο τεχνικά βραβεία: μοντάζ και ήχου. (ΗΠΑ, 1995, 127′)
«Love lies bleeding» Mega, 24.00
Τα χρήματα αλλάζουν τα πάντα. Τουλάχιστον αυτό πίστευαν ο Ντιουκ και η Αμπερ όταν έγιναν μάρτυρες μιας συμφωνίας ναρκωτικών. Η ζωή τους μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ο διεφθαρμένος πράκτορας Πόλεν διεκδικεί αυτό που του ανήκει και αντιστρέφει τους όρους, αναγκάζοντας τον Ντιουκ και την Αμπερ να παλέψουν για την ίδια τους τη ζωή.(ΗΠΑ, 2008, 93′)

HeliosPlus