Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Ταινίες
«Caprive» ANT1, 23.30
Η ταινία στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα. Το 2005, ο Μπράιαν Νίκολς δικαζόταν για βιασμό στην Ατλάντα. Δραπέτευσε από τις αστυνομικές αρχές. Δολοφόνησε τον δικαστή που προήδρευε στη δίκη του και άλλους τρεις. Στη συνέχεια κράτησε όμηρο στο διαμέρισμά της μια νεαρή σερβιτόρα, την Ασλεϊ Σμιθ. Η Σμιθ ήταν εθισμένη στη μεθαμφεταμίνη και είχε ποσότητα της ουσίας στο σπίτι της. Ο Νίκολς έκανε χρήση και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην κοπέλα να ειδοποιήσει τις Αρχές. Το 2008 καταδικάστηκε για 54 συνολικά εγκλήματα σε ισόβια κάθειρξη. (ΗΠΑ, 2015, 93′)
«Δικαστής Ντρεντ» Alpha, 23.40
Μέγκα Σίτι Ενα, έτος 2139 μ.Χ. Σε αυτό που κάποτε υπήρξε η Νέα Υόρκη, μια μητρόπολη του παλιού κόσμου, τώρα επικρατεί το κοινωνικό χάος και η αποκορύφωση της εγκληματικότητας. Μόνο το Δικαστικό Σώμα είναι αυτό που μπορεί να επιχειρήσει μια τάξη στα πράγματα, όμως το κύρος του σύντομα θα τραυματιστεί μετά τη συνωμοσία που θα στήσουν κάποιοι κατά του επικεφαλής δικαστή Ντρεντ. Μετά τις κατηγορίες για φόνο που θα του προσάψουν, ο Ντρεντ εξορίζεται άμεσα από την πόλη. (ΗΠΑ, 1995, 87′)
«D-TOX» Star, 23.45
Το κυνήγι ενός serial killer αστυνομικών από τον ντετέκτιβ Τζακ Μαλόι έχει τραγική κατάληξη. Ο παρανοϊκός δολοφόνος δεν διστάζει να σκοτώσει τον συνάδελφό του αλλά και την κοπέλα του Τζακ. Συντετριμμένος και απελπισμένος, ο Τζακ βρίσκει καταφύγιο στο αλκοόλ. Παρ’ όλα αυτά, μετά από προτροπή ενός συναδέλφου του δέχεται να κλειστεί σε κλινική αποτοξίνωσης για αστυνομικούς. Ομως, ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει εκεί. Φαίνεται πως ο δολοφόνος έχει «εισβάλει» στο ίδρυμα. Και αυτή τη φορά ο Τζακ είναι αποφασισμένος να τον ανακαλύψει… (ΗΠΑ, 2002, 88′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.