Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Tαινίες
«Πολιτική µας είναι η κρίση» Star, 22.10
Mε αφετηρία την προσπάθεια μιας ομάδας αμερικανών συμβούλων (με αρχηγό τη Σάντρα Μπούλοκ) να βοηθήσει τον ελάχιστα δημοφιλή πρόεδρο της Βολιβίας να επανεκλεγεί, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν γύρισε μια αιχμηρή ταινία πάνω στο παρασκήνιο και στους σκοτεινούς μηχανισμούς της αμερικανικής πολιτικής. Περιέργως η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα. (ΗΠΑ, 2015, 103′)
«The damned United» Mega, 24.00
Η θυελλώδης (και ιστορική) 44μερη παραμονή του εκρηκτικού προπονητή Μπράιαν Κλαφ (Μάικλ Σιν) στον πάγκο της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Λιντς Γιουνάιτεντ έγινε ταινία από τον Τομ Χούπερ («Ο λόγος του βασιλιά», «Οι άθλιοι») με βάση το μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Πις «The damned United» και πυρήνα το αβυσσαλέο μίσος του Κλαφ για τον προγενέστερό του προπονητή της ίδιας ομάδας, Ντον Ρέβι (Κολμ Μίνι). (ΗΠΑ/Αγγλία, 2009, 92′)


Σειρές
«Το τατουάζ» Alpha, 21.00
Εξαιτίας του βανδαλισμού της ταβέρνας του Παύλου και της Μάρθας ο Αλέξανδρος αναβάλλει το ταξίδι του στο Λονδίνο, ενώ η Αννα έρχεται πιο κοντά με τον Τόνυ. Ο Ορφέας και η Ελένη ζουν τις μέρες του μέλιτος, την ώρα που εκείνος στήνει παγίδα στο επόμενο θύμα του. Παράλληλα ο Θεοχάρης βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, με αφορμή την επικείμενη έξοδο της Αμαλίας από το ίδρυμα.
«The affair» ΕΡΤ1, 23.00
Η εξαφάνιση της Ουίτνι οδηγεί την Ελεν να ψάξει τη σχέση του Νόα με την Αλισον και την οικογένειά της. Ο Κόουλ ψάχνει και αυτός απαντήσεις στο ράντσο των Λόκχαρτ. Στο μεταξύ ο ντετέκτιβ Τζέφρις σημειώνει σημαντική πρόοδο στην υπόθεσή του.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.