Nissan Pulsar: Ιδανική επιλογή

Με τη δημιουργία του Pulsar η Nissan άλλαξε τα δεδομένα στη μικρομεσαία κατηγορία προσφέροντας ένα οικογενειακό hatchback με έξυπνο σχεδιασμό και χρήσιμες τεχνολογικές καινοτομίες.

Με τη δημιουργία του Pulsar η Nissan άλλαξε τα δεδομένα στη μικρομεσαία κατηγορία προσφέροντας ένα οικογενειακό hatchback με έξυπνο σχεδιασμό και χρήσιμες τεχνολογικές καινοτομίες.
Σχεδιασμένο για να προσελκύσει ευρύ φάσμα αγοραστών, είτε από τους μέχρι πρότινος κατόχους μεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων είτε από εκείνους που αναζητούν περισσότερα από όσα μπορούν να προσφέρουν τα σύγχρονα supermini, το Pulsar επιδεικνύει τις σχεδιαστικές ικανότητες της Nissan, εισάγοντας παράλληλα μια σειρά από τεχνολογίες, μερικές εκ των οποίων αξιοποιούνται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της κατηγορίας του.
Με εξαιρετικά υλικά και υποδειγματική ποιότητα κατασκευής το Pulsar προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του premium χαρακτηριστικά και αντίστοιχα υψηλού επιπέδου οδηγική εμπειρία.
Χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2,70 μέτρα) και στην έξυπνη χωροταξία, το Pulsar προσφέρει σημαντικά περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών αλλά και στο ύψος των ώμων, σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Στην πραγματικότητα, με 69,2 εκατοστά ωφέλιμο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, το Pulsar είναι πιο ευρύχωρο ακόμα και από αρκετά μοντέλα της κατηγορίας D. Ταυτόχρονα, το Nissan Pulsar προσδίδει νέα διάσταση στην κατηγορία C –εκείνη των μικρομεσαίων αυτοκινήτων –όντας ένα ασφαλές, ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία, οικογενειακό hatchback. Διατίθεται δε με κινητήρες turbo που συνδυάζουν στον βέλτιστο βαθμό την απόδοση και την οικονομία. Ειδικότερα, ο κινητήρας βενζίνης 1,2 λίτρων DiG-T αποδίδει την εκπληκτική, για το μέγεθός του, ισχύ των 115 ίππων, ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110 ίππους και 260 Nm ροπής. Ειδικά για εκείνους που ζητούν ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις στον κινητήρα των 1.2 λίτρων, η Νissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει ως προαιρετική επιλογή και ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης ισχύος για το συγκεκριμένο μοτέρ που πλέον αποδίδει 135 ίππων! Στην κορυφή της γκάμας του Pulsar βρίσκεται η έκδοση με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.6 DiG-T των 190 ίππων.
Κινούμενο στα χνάρια των νέων Qashqai και X-Trail, το ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία οικογενειακό hatchback της Nissan κατέκτησε από την πρώτη στιγμή πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού EuroNCAP, αποδεικνύοντας την υπεροχή της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και στον τομέα της ασφάλειας.Το Nissan Pulsar διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού –Energy, Acenta και Techna -, οι οποίες καλύπτουν τις επιθυμίες ακόμα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών. Χαρακτηριστικό της εξοπλιστικής πληρότητας είναι ότι όλα τα Pulsar εξοπλίζονται με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, τοποθετημένη στον κεντρικό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, στάνταρντ σε όλες τις εκδόσεις είναι το Σύστημα Παρακολούθησης της Πίεσης των Ελαστικών, οι 6 αερόσακοι, αλλά και το σύστημα Start & Stop.
Σε ό,τι αφορά δε τις τιμές πώλησης, αξίζει να γνωρίζετε ότι στην έκδοση βενζίνης 1.2 αυτές ξεκινούν από τις 14.990 ευρώ, ενώ με τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 dCi το Pulsar κοστίζει από 17.140 ευρώ.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.