MyAvis.gr: νέο site από την Avis

H Avis παρουσιάζει το νέο website www.myavis.gr, αποκλειστικά για μακροχρόνιες μισθώσεις - leasing, το οποίο απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, αποτελώντας το ιδανικό εργαλείο εκπαίδευσης και ένταξης στον κόσμο του Avis Leasing.

H Avis παρουσιάζει το νέο website www.myavis.gr, αποκλειστικά για μακροχρόνιες μισθώσεις –leasing, το οποίο απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, αποτελώντας το ιδανικό εργαλείο εκπαίδευσης και ένταξης στον κόσμο του Avis Leasing.
Σε αυτό αποτυπώνονται όλα τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά της μακροχρόνιας μίσθωσης και προτείνονται λύσεις για κάθε οδηγό.
Στο νέο website, ο επισκέπτης για πρώτη φορά μπορεί να χρησιμοποιήσει την έξυπνη μηχανή αναζήτησης αυτοκινήτου και να διαμορφώσει το νέο του αυτοκίνητο, ακριβώς όπως εκείνος επιθυμεί. Με το εργαλείο αυτό, ο επισκέπτης επιλέγει όποιο μοντέλο και έκδοση αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος θέλει, προσθέτει επιπλέον εξοπλισμό, επιλέγει τον τύπο καυσίμου, ακόμα και το χρώμα που του αρέσει και με ένα click μπορεί να δει όλες τις διαθέσιμες τιμές για leasing.
Παράλληλα, μπορεί να ορίσει πόσα χρήματα θέλει να διαθέτει ανά μήνα, για πόσους μήνες θα χρειαστεί το αυτοκίνητο, καθώς και πόσα χιλιόμετρα θα διανύει κάθε χρόνο.
Το νέο MyAvis.gr παρουσιάζει άμεσα και γρήγορα όλες τις επιλογές leasing που προσφέρει η Avis και τα μοναδικά προνόμια που ισχύουν για τους πελάτες της εταιρείας. Επιπλέον στο MyΑvis.gr είναι διαθέσιμες όλες οι top deal προσφορές της Avis, για όλους τους τύπους Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων, δίνοντας μεγάλο εύρος επιλογών.
Επιλέγοντας το Avis Leasing ο πελάτης συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του αυτοκινήτου με σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς περιλαμβάνει το κόστος συντήρησης και επισκευής του οχήματος, την αλλαγή ελαστικών, τη μεικτή ασφάλιση με απαλλαγή και την αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσεται από το άγχος και τις απρόβλεπτες συνέπειες της ιδιοκτησίας του.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.