Nέα προνομιακή πραγματικότητα για την απόκτηση Volvo

Η Volvo εγκαινιάζει τη νέα εμπορική εκστρατεία «Volvo Come True», η οποία φιλοδοξεί να κάνει πραγματικότητα αυτό που υπόσχεται και ο τίτλος της, καθιστώντας ακόμη πιο ελκυστική αλλά και πιο προσιτή την απόκτηση ενός σουηδικού μοντέλου, καθώς παρέχει στους αγοραστές όφελος έως και 9.000 ευρώ. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της εκστρατείας σημαντικός αριθμός ετοιμοπαράδοτων V40, V40 Cross Country, S60, S60 Cross Country και XC60 θα διατίθενται από το επίσημο δίκτυο Volvo με σημαντικά οικονομικά οφέλη που ξεκινούν από 1.800 ευρώ για το V40 και φτάνουν έως τα 9.000 ευρώ για το XC60 Model Year 2017 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά, η οποία θα ισχύσει μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017.

Η Daimler επενδύει στην ηλεκτροκίνηση της Κίνας

Στο πλαίσιο των ολοένα αυστηρότερων προδιαγραφών σε επίπεδο εκπομπών ρύπων ανά τον κόσμο και με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις στην Κίνα, η οποία ανέβασε αιφνιδίως τον πήχη σε σχέση με την ποσόστωση της προσδοκώμενης κυκλοφορίας ηλεκτροκίνητων στην επικράτειά της από το 2019, η Daimler AG ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επένδυση ύψους 755 εκατομμυρίων δολαρίων για την αναβάθμιση των γραμμών παραγωγής της επί κινεζικού εδάφους προκειμένου αυτές να υποδεχθούν την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τα σήματα των Mercedes-Benz και smart αλλά και των απαραίτητων μπαταριών οι οποίες θα τα εξοπλίζουν.

Τesla Roadster: το επόμενο ηλεκτρικό θαύμα

H ηλεκτροκίνητη φίρμα από την Καλιφόρνια, έδωσε τις πρώτες συστάσεις για το νέο Tesla Roadster, το οποίο αναμένεται το 2020 προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία 1.000 χλμ. σε συνδυασμό με καταιγιστικές επιδόσεις που υπόσχονται να του εξασφαλίσουν τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ