Διάκριση ποιότητας για την Audi

Την κορυφαία θέση σε μια από τις πιο έγκριτες έρευνες καταναλωτών στον κόσμο για το αυτοκίνητο κατέκτησε η Audi, με τους αναγνώστες του περιοδικού «Consumer Reports» να την αναδεικνύουν ως «την καλύτερη ευρωπαϊκή μάρκα».

Την κορυφαία θέση σε μια από τις πιο έγκριτες έρευνες καταναλωτών στον κόσμο για το αυτοκίνητο κατέκτησε η Audi, με τους αναγνώστες του περιοδικού «Consumer Reports» να την αναδεικνύουν ως «την καλύτερη ευρωπαϊκή μάρκα». Το αμερικανικό περιοδικό πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη έρευνα κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών, οι οποίοι ψηφίζουν με βάση τις εμπειρίες τους από τη χρήση του αυτοκινήτου τους. Μαζί με την ψήφο τους, οι αναγνώστες αναφέρουν και πιθανά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δώδεκα μηνών. Παράγοντες όπως ο τύπος και η φύση κάθε προβλήματος, ο χρόνος και το κόστος που απαιτήθηκαν για την επίλυσή του συνυπολογίζονται για την ανάδειξη της τελικής κατάταξης.
Ενα επιπλέον χαρακτηριστικό που προσδίδει αξία στη συγκεκριμένη έρευνα είναι ότι καλύπτει αποτελέσματα που αφορούν τις τρεις τελευταίες γενιές κάθε μοντέλου. Τα αποτελέσματα της εφετινής χρονιάς βασίστηκαν σε στοιχεία που αφορούσαν περίπου 640.000 αυτοκίνητα, ενώ η τελική κατάταξη της έρευνας αξιοπιστίας συνδυάζεται με τα αποτελέσματα δοκιμών που πραγματοποιεί το περιοδικό ως μέρος της ύλης του. Από αυτά προκύπτουν η γενική κατάταξη που εκφράζει τα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά κάθε αυτοκινήτου και συμπεράσματα από την καθημερινή χρήση του σε βάθος χρόνου. Σημειώνεται ότι και τα οκτώ μοντέλα της Audi που αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας –A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7 και ΤΤ –έλαβαν την ένδειξη «προτεινόμενο για αγορά».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.