Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Σειρές

«Ο άνδρας των ονείρων µου»
Star, 17.30
Η Αθηνά ανακαλύπτει το μαντζούνι που έβαλαν στη γλάστρα της η Αγγελική και η Ιωάννα και γίνεται έξαλλη. Ο Τζακ αδυνατεί να πιστέψει ότι οι καλοί του γείτονες τούς έχουν κάνει μάγια και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Εκείνη ζητάει τη βοήθεια της μητέρας της για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Εισβάλλουν στο σπίτι του Πανίκου για να ζητήσουν εξηγήσεις και…
«Criminal minds» ΣΚΑΪ, 24.00
Μια περίεργη υπόθεση φέρνει την ομάδα BAU στο Τέξας, όπου ένας ελεύθερος σκοπευτής κατάφερε να δολοφονήσει έξι ανθρώπους σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο χωρίς να γίνει αντιληπτός. Τα θύματα δεν είχαν τίποτε κοινό μεταξύ τους και σκοτώθηκαν σε διαφορετικά σημεία του εμπορικού κέντρου. Οι αρχές λοιπόν εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα!


Tαινίες


«Ο εξολοθρευτής» Alpha, 23.00
Ενα καταστρεπτικό ρομπότ έρχεται από το μέλλον στο 1984, με σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα ενός παιδιού το οποίο πρόκειται να γίνει ο ηγέτης της ανθρώπινης φυλής μετά τον επικείμενο πυρηνικό πόλεμο. Θρυλική περιπέτεια φαντασίας, που μετέτρεψε τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε αστέρα μεγάλου βεληνεκούς. (ΗΠΑ, 1984, 99′)

«Lara Croft 2: Το λίκνο της ζωής» ANT1, 24.00
Επειτα από έναν ισχυρό σεισμό που έγινε στη Σαντορίνη, ανακαλύπτεται η ύπαρξη ενός αρχαίου ναού, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος είχε κρύψει έναν μυστικό χάρτη –ο οποίος οδηγεί στο κρυμμένο κουτί της Πανδώρας. Δυστυχώς, η ανακάλυψη αυτή θα καταλήξει στα χέρια του Τζόναθαν Ράις, ενός αριβίστα επιστήμονα! Η Ιντέλιτζενς Σέρβις προσλαμβάνει τη θαρραλέα αρχαιολόγο Λάρα Κροφτ και της αναθέτει την καταστροφή των σχεδίων του Ράις. (ΗΠΑ, 2003, 110′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.