Σειρές
«Το τατουάζ» Alpha, 21.00
Ο Αλέξανδρος, σε ένα ξέσπασμά του, ομολογεί στη Μάρθα ότι είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αννα. Την ίδια στιγμή, η Εύα Μωραΐτη φτάνει στην Αίγινα διεκδικώντας φανερά τον Αλέξανδρο. Ο Ορφέας διώχνει με τον χειρότερο τρόπο τη Θάλεια όταν του ζητά να της επιτρέψει να παρευρεθεί στον γάμο του. Η Αμαλία αρχίζει να έχει πιο συχνά μνήμες, ανάμεσα στις οποίες και τη μορφή μιας άγνωστης γυναίκας.
«Indian summer» ΕΡΤ1, 22.10
Βρισκόμαστε στο 1935 και την ημέρα που η βρετανική κυβέρνηση περνά ένα νόμο που ενισχύει την εξουσία της στην Ινδία γίνεται απόπειρα κατά του κυβερνήτη, πράγμα που κάνει τη Σίνθια να προτείνει στον Ραλφ να πάρει αυτός τη θέση του. Ο Αφριν δουλεύει ακόμα για τον Ραλφ, αλλά κρυφά στηρίζει το Κόμμα της Ανεξαρτησίας και διαλύεται όταν βρίσκει την Αλις παντρεμένη με τον τραπεζίτη Τσάρλι!


Tαινίες
«Ο υποκινητής» Star, 22.10
Ο Σπάικ Λι σκηνοθέτησε ένα καλοφτιαγμένο «παιχνίδι» γάτας – ποντικού ανάμεσα στον ευφυή αρχηγό της σπείρας που έχει καταλάβει παράρτημα πανάκριβης νεοϋορκέζικης τράπεζας και τον ικανό αστυνομικό που έχει αναλάβει την ευθύνη των διαπραγματεύσεων (αντιστοίχως οι Κλάιβ Οουεν, Ντενζέλ Ουάσινγκτον). (ΗΠΑ, 2006, 119′)
«Ultraviolet» Mega, 24.00
Η Βάιολετ είναι μια αγωνίστρια της φυλής των ημιβαμπίρ που παλεύει ενάντια σε έναν σατανικό κυβερνήτη που θέλει να την εξολοθρεύσει. Η Βάιολετ σώζει ένα μικρό αγόρι που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο εναντίον τους, αλλά πολύ σύντομα, στην προσπάθειά της να σώσει το παιδί, βρίσκεται κυνηγημένη τόσο από τη φυλή της όσο και από τους στρατιώτες της κυβέρνησης. (ΗΠΑ, 2006, 95′)