Ταινίες
«2012» Mega, 21.00
Το 2012 είναι μια περιπέτεια για έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που φέρνει το τέλος του κόσμου και αφηγείται την ηρωική μάχη για επιβίωση. Το 2009 μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της Γης ότι σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε… Ως το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατον να σωθούν όλοι. (ΗΠΑ, 2009, 158′)
«Τα χαλάσαμε» Alpha, 22.15
Ο Γκάρι και η Μπρουκ ξεκινούν τη σχέση τους με τις καλύτερες προοπτικές. Η απόφασή τους να αγοράσουν μαζί ένα νέο σπίτι θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Τόσο κοντά όμως, που θα κάνει πιο αισθητά και αυτά που τους εκνευρίζουν. Ετσι η ανάγκη του Γκάρι να βλέπει αθλητικά, να παίζει playstation και να αποφεύγει τις δουλειές του σπιτιού αποκτά τώρα μιαν άλλη διάσταση, τόση όση αποκτούν και η τελειομανία, η σχολαστικότητα και ο έλεγχος που θέλει να έχει στα πάντα η Μπρουκ. Και όποιος αντέξει… (ΗΠΑ, 2006, 98′)
«The Hunger Games» Star, 22.50
Σε έναν μελλοντικό δυστοπικό κόσμο, το ολοκληρωτικό έθνος Panem χωρίζεται σε 12 συνοικίες και στο Καπιτώλιο. Κάθε χρόνο δύο νέοι εκπρόσωποι από κάθε περιοχή επιλέγονται τυχαία για να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας και να πολεμήσουν μέχρι θανάτου ζωντανά στην τηλεόραση. Οταν η Πριμ, η 16χρονη αδελφή της Κάτνις, επιλέγεται ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας 12, η Κάτνις παίρνει εθελοντικά τη θέση της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισχυρές αντιπάλους που έχουν εκπαιδευθεί για αυτό ολόκληρη τη ζωή τους… (ΗΠΑ, 2012, 136′)

HeliosPlus