Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Ποδόσφαιρο
Ελλάδα-Κροατία Σκάι, 21.45, (Ζ)


Ταινίες
«Μάρτυρες δολοφονίας» Mega, 21.00
Δύο παιδιά γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας σε ένα κάμπινγκ όπου παραθερίζουν με έναν οικογενειακό φίλο. Οταν οι δύο δολοφόνοι ξεκινούν τη θανάσιμη καταδίωξή τους με στόχο να τους βγάλουν από τη μέση, θα βρουν μπροστά τους τον κηδεμόνα των παιδιών που θα αποδειχθεί πολύ σκληρός αντίπαλος… (ΗΠΑ, 2013, 89′)
«Ο Ρατατούης» Αlpha, 22.00
Με τη βοήθεια ενός αγαθού πιτσιρικά λαντζέρη ένας αρουραίος γίνεται διάσημος σεφ. Aριστουργηματικά καρτούν της Pixar, μια διαδρομή από τους υπονόμους προς την κουζίνα, ένα ταξίδι απολαυστικό, γεμάτο φαντασία. Στη μεταγλωττισμένη εκδοχή ακούγονται οι φωνές των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Ηλία Μαμαλάκη κ.ά. Οσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων 2007. (ΗΠΑ, 2007, 100′)
«Φονικό όπλο 3» Star, 24.00
Ο Ρότζερ θα βγει στη σύνταξη σε μόλις επτά ημέρες και θέλει να τις περάσει όσο γίνεται πιο ήρεμα. Ο παρτενέρ του ο Μάρτιν όμως έχει αντίθετη γνώμη, καθώς οι δύο ιδιόρρυθμοι αστυνομικοί του Λος Αντζελες στρέφονται εναντίον διεφθαρμένου πρώην αστυνομικού που διακινεί κλεμμένα όπλα σε συμμορίες του Λος Αντζελες. Το πιο χιουμοριστικό από τα τέσσερα ως τώρα «Φονικά όπλα». (ΗΠΑ, 1992, 110′)
«Rocky Alpha, 00.15
Επιστρέφοντας από τη Σοβιετική Ενωση, βαριά τραυματισμένος στον αγώνα με τον Ντράγκο, ο Ρόκι ανακαλύπτει ότι όλη του η περιουσία έχει χαθεί από κακοδιαχείριση του λογιστή του. Χρεοκοπημένος εντελώς, αλλά αρνούμενος να εκμεταλλευθεί τη δόξα του, επιστρέφει στη γειτονιά από όπου ξεκίνησε και αρχίζει να βγάζει χρήματα προπονώντας νεαρούς πυγμάχους. Σύντομα θα αναλάβει τις προπονήσεις ενός ανερχόμενου πυγμάχου, του Τόμι Γκαν. Τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν όπως ακριβώς τα περίμενε… (ΗΠΑ, 1990, 96′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.