Σειρές
«Παρθένα Ζωή» ANT1 19.00
Η παρουσία του Γεράσιμου και της Νατάσας στο πάρτι αναστατώνει τη Ζωή. Ο Γεράσιμος την προειδοποιεί να μην αρχίζει τις γνωστές της κατηγορίες και ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως η Ζωή δεν έχει πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της. Η Θάλεια πιέζει τον Μενέλαο και τον κάνει να ομολογήσει τη σχέση του με τη Σοφία.
«Το σόι σου» Alpha, 21.00
Και ενώ όλα κυλούν ήρεμα στη ζωή των Τριαντάφυλλων, το κουδούνι που χτυπάει στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Αντωνίας θα φέρει ανατροπές. Διότι πίσω από την πόρτα βρίσκεται η Βέρα. Μαζί με τις βαλίτσες της και τον κακό της χαρακτήρα. Χωρισμένη και ζητώντας άσυλο από τον Κωνσταντίνο, εισβάλλει στη ζωή του ζευγαριού, σχολιάζοντας και αλλάζοντας τα πάντα.
Ευρωλίγκα
21.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Novasports1HD)
Ταινίες
«X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος» Star, 21.00
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν στην υπηρεσία τους τους Φύλακες, πανίσχυρα γιγαντιαία ρομπότ που έχουν εξολοθρεύσει τους περισσότερους μεταλλαγμένους, αλλά και τους ανθρώπους υποστηρικτές τους. Ο καθηγητής Τσαρλς Εξέβιερ και ο Μαγκνίτο θα προσπαθήσουν από κοινού να σώσουν τους μεταλλαγμένους από την πλήρη εξαφάνιση, καθώς φονικές στρατιές των ρομπότ τούς καταδιώκουν ανηλεώς. (ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδάς, 2014, 117′)
«Το δέντρο της ζωής» Σκάι, 21.00
Οπερατική ταινία που θυμίζει φιλοσοφικό δοκίμιο για τη γέννηση του κόσμου, για τη ζωή και τον θάνατο, για τη φύση, το ζωικό βασίλειο, την οικογένεια, τις αξίες που χάνονται ή που τελικά δεν χάνονται. Ακούμε τους ψιθύρους μιας μάνας (Τζέσικα Τσαστέιν) που αναζητεί το παιδί της, βλέπουμε τον πατέρα (Μπραντ Πιτ) στο αντίθετο άκρο να συμπεριφέρεται επιθετικά στα παιδιά του. (HΠA, 2011, 133′)

HeliosPlus