Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2018 – Προκριματικά
Κροατία – Ελλάδα (Ζ), Σκάι, 21.45


Σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Alpha, 21.50
Μια νυχτερινή εισβολή κάνει τη Βούλα και τον Μηνά να τρομάξουν πάρα πολύ, αλλά γρήγορα ο φόβος γίνεται χαρά, όταν ανακαλύπτουν πως ο… εισβολέας είναι η εγγονή τους η Βιβή. Μόνο που η ξαφνική της επίσκεψη κάτι κρύβει…
Θα ήταν μια ακόμη συνηθισμένη μέρα, αν η Βέλη δεν ξυπνούσε νωρίς, δεν έφτιαχνε πρωινό και δεν έτρεχε να μάθει «κορδέλα». Πλέον ο Αγγελος είναι σίγουρος ότι η Βέλη έχει άλλον, όμως η αλήθεια ξεπερνάει κάθε φαντασία.


Ταινίες
«Το κρησφύγετο» Star, 21.00
Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία, διαβόητος Τόμπιν Φροστ, κορυφαίος πρώην πράκτορας της CIA, αναγκάζεται να παραδοθεί στις Αρχές μετά από 10 χρόνια αναζήτησης. Μεταφέρεται σε ένα ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική, όπου εκτελεί χρέη φύλακα ένας νέος, ιδεαλιστής πράκτορας, ο Ματ Γουέστον. Σύντομα το «ασφαλές» κρησφύγετο δέχεται σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους και οι δύο άνδρες αναγκάζονται να συνεργαστούν προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και να μάθουν ποιος τους θέλει νεκρούς. Μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης, με άφθονα πυρά και ασύλληπτες καταδιώξεις!(ΗΠΑ / Ν. Αφρική / Ιαπωνία, 2012, 106′)
«VanHelsing» Alpha, 23.45
Ο θρυλικός κυνηγός τεράτων Βαν Χέλσινγκ καλείται από το Βατικανό να αναλάβει μια νέα αποστολή που αφορά την εξολόθρευση ενός κόμη στα ομιχλώδη όρη της Τρανσυλβανίας. Πρόκειται για τον κόμη Δράκουλα, ο οποίος φαίνεται να έχει απλώσει το αιματηρό δίχτυ της εξουσίας του σε ολόκληρη την περιοχή. Οι περιπέτειες ενός κυνηγού τεράτων σε εφετζίδικη περιπέτεια εποχής του Στίβεν Σόμερς με τον Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του τίτλου. (ΗΠΑ, 2004, 120′)

HeliosPlus