Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Σειρές
«Το τατουάζ»
Alpha, 21.00
Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Αννας στο δωμάτιο του νοσοκομείου είναι γεμάτη ανέκφραστο έρωτα και αμηχανία, ενώ ο Παύλος δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να συνυπάρχουν η πρώην και η νυν του γιου του ειρηνικά. Ταυτόχρονα ο Θεοχάρης προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχουν σκοτεινά μυστικά στη ζωή της Αμαλίας και η Βέρα φοβάται τι θα γίνει αν η Αμαλία συνέλθει. Ο Ορφέας και η Ελένη αναβάλλουν τον γάμο τους.
«4xxx4»
ANT1, 23.00
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Λούης και η Λυδία… Η τυχαία συνάντησή των δύο έχει άρωμα παραμυθιού, καθώς η Λυδία βλέπει στο πρόσωπο του Λούη τον σούπερμαν που της έσωσε τη ζωή, ενώ εκείνος τη μοναδική γυναίκα που τον βλέπει σαν σούπερ ήρωα! Τη Βερόνικα τη στοιχειώνει η σκέψη της πρώην του Αιμίλιου και είναι αποφασισμένη να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν καταλαβαίνει ότι ο Αιμίλιος ψάχνει το μενταγιόν.


Ταινίες
«33 Ψυχές»
Star, 22.10
Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία των 33 χιλιανών μεταλλωρύχων που παρέμειναν εγκλωβισμένοι 700 μέτρα κάτω από το έδαφος επί 69 ημέρες, μετά την κατάρρευση του μεταλλωρυχείου στο Σαν Χοσέ. Παράλληλα, μας μεταφέρει για πρώτη φορά τα όσα συνέβησαν μέσα στο μεταλλωρυχείο. (ΗΠΑ / Χιλή, 2015, 121′)
«Marksman»
Mega, 24.00
Η Ρωσία βρίσκεται στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη σώσει: o Πέιντερ. Είναι ο πιο επικίνδυνος πράκτορας των αμερικανικών δυνάμεων και αναλαμβάνει να εξουδετερώσει ένα πυρηνικό εργοστάσιο που έχει πέσει στα χέρια τσετσένων τρομοκρατών προτού το ανατινάξουν… (ΗΠΑ, 2005, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.