To vima.gr προτείνει για την Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Σειρές

«Παρθένα Ζωή»
ANT1, 19.00
Η Ζωή έρχεται σε δύσκολη θέση μετά τις ραδιοφωνικές κατηγορίες του Μάκη προς τον Παύλο, καθώς όλο το οικογενειακό και επαγγελματικό της περιβάλλον μαθαίνει για την κρυφή της σχέση. Ο Μάκης αντιμετωπίζει τις συνέπειες της συνέντευξης και απολύεται από τον φούρνο.


«Indian summers»
ΕΡΤ1, 22.10
Βρισκόμαστε στο 1935 και την ημέρα που η βρετανική κυβέρνηση περνά έναν νόμο που ενισχύει την εξουσία της στην Ινδία γίνεται απόπειρα κατά του κυβερνήτη, πράγμα που κάνει τη Σύνθια να προτείνει στον Ραλφ να πάρει αυτός τη θέση του. Ο Αφριν δουλεύει ακόμη για τον Ραλφ αλλά κρυφά στηρίζει το κόμμα της Ανεξαρτησίας και διαλύεται όταν βρίσκει την Αλις παντρεμένη με τον τραπεζίτη Τσάρλι.
Tαινίες
«Η γέφυρα των κατασκόπων»
ΣΚΑΪ, 21.00
OΤομ Χανκς υποδύεται έναν ειδικό στις ασφαλιστικές υποθέσεις δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός ρώσου κατασκόπου που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη του 1957. Τα γνωστά ιδανικά που με κάποιον τρόπο τρυπώνουν πάντα στις ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ (πατρίδα, δικαιοσύνη και, κυρίως, οικογένεια) αποκρυσταλλώνονται πάνω στον «μοναχικό καβαλάρη» δικηγόρο που μόνος εναντίον όλων θα τολμήσει να σηκώσει κεφάλι στο σύστημα.(ΗΠΑ, 2015, 135΄)
«Οταν η Γη σταματήσει»
STAR, 22.10
Ενας επισκέπτης από το Σύμπαν αναστατώνει με την παρουσία του τη Γη. Δημιουργεί απορίες και συζητήσεις από επιστήμονες και πολιτικούς, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μυστήριο της επίσκεψής του. Μια μητέρα και ο γιος της καταλαβαίνουν ότι ήρθε για να δώσει το μάθημα στους ανθρώπους πως η Γη δεν μπορεί να ζήσει μαζί τους και πως για να ζήσει πρέπει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν… (ΗΠΑ, 2008, 95′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.