Ο Mehdi Κhoubbane στο τιμόνι της L’Oreal Hellas

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στη L'Oréal Hellas ανέλαβε από την 1η Νοεμβρίου ο Mehdi Κhoubbane, με κύριο στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στη L’Oréal Hellas ανέλαβε από την 1η Νοεμβρίου ο Mehdi Κhoubbane, με κύριο στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Ο κ. Κhoubbane διαδέχθηκε την Ερση Πυρίσιη, που κατείχε τη θέση της γενικής διευθύντριας της εταιρείας από την 1η Απριλίου 2015.
Η κυρία Πυρίσιη κατάγεται από την Κύπρο και ξεκίνησε την επιτυχημένη καριέρα της στη L’Oréal το 2001.
Ο νέος γενικός διευθυντής Mehdi Κhoubbane κατάγεται από τη Γαλλία και το Μαρόκο και εργάζεται στον όμιλο L’Oréal από το 2002. Η πολύ πλούσια διεθνής του σταδιοδρομία άρχισε από τη Βραζιλία και συνεχίστηκε στη Γαλλία, όπου ήταν μέλος της ομάδας marketing της Vichy.
Επειτα ανέλαβε τη La Roche-Posay στο Βέλγιο, ενώ από τις αρχές του 2008 επιτέλεσε καθήκοντα γενικού διευθυντή Δερμοκαλλυντικών στην Πολωνία.
Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κίνα, όπου για 5 χρόνια διηύθυνε τον τομέα των Δερμοκαλλυντικών σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον. Επέστρεψε στη Γαλλία στις αρχές του 2016 για να αναλάβει την ηγεσία της μάρκας L’Oréal Paris.
Στη γενέτειρα χώρα της εταιρείας τροφοδότησε τη διαδικασία μεταμόρφωσης της μάρκας και επικεντρώθηκε στην digital ανάπτυξή της και την επιτάχυνση του e-commerce, ενώ υιοθέτησε και μια νέα στρατηγική κατεύθυνση για τη μάρκα μέσα από το άνοιγμα των boutiques L’Oréal Paris στη Γαλλία.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.