Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Ταινίες
«Η Εποχή των Παγετώνων» Star, 21.00
20.000 χρόνια πριν, η Γη δεν ήταν όπως τη γνωρίζουμε. Μόλις έχει αρχίσει η Εποχή των Παγετώνων. Ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσης, τα ζώα μεταναστεύουν προς τον Νότο. Ολα εκτός από ένα μαλλιαρό μαμούθ, τον Μάνι, που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και έναν βραδύποδα, τον Σιντ! (ΗΠΑ, 2002, 72′)
«ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κουζίνα» Alpha, 22.15
«Τις ιστορίες του τόπου μας, για να μην τις ξεχάσουμε, τις βάζουμε μέσα στα φαγητά μας…». Μια ταινία βιωματική, που μιλάει για ανθρώπους οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο που αγαπούσαν παρά τη θέλησή τους. Τραυματισμένοι και διωγμένοι από παντού, οι Κωνσταντινουπολίτες εκδιώχθηκαν από τους Τούρκους ως Ελληνες, για να τους υποδεχθούν οι Ελληνες ως Τούρκους! Μοναδική τους επαφή με το παρελθόν το φαγητό τους, όπου έβαζαν όλες τις ιστορίες τους για να μην τις ξεχάσουν… (2003, 101′)
«Ο κατάδικος» Mega, 23.00
Ο Γουέιντ Πόρτερ είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και καριέρα που υπόσχεται πολλά. Η ήρεμη ζωή του θα ανατραπεί όταν θα σκοτώσει κατά λάθος τον κακοποιό που μπήκε στο σπίτι του για να το διαρρήξει. Ο Γουέιντ καταδικάζεται σε τρία χρόνια κάθειρξη και οδηγείται σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου κανένας κανόνας δεν ισχύει. Εκεί, αναγκάζεται να μοιραστεί το κελί του με έναν διαβόητο εγκληματία. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Γουέιντ αποτελεί τον εύκολο στόχο για όλους: από τον διεφθαρμένο φύλακα μέχρι τους σκληρούς καταδίκους της φυλακής. (ΗΠΑ, 2008, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.