Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ταινίες
«Iron man» Alpha,21.50
O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων, απολαμβάνει τη φήμη του έχοντας στο πλάι τον πιστό συνεργάτη και μέντορά του Ομπαντάια Στέιν και την προσωπική γραμματέα του Πέπερ Ποτς. Η ζωή του όμως θα πάρει ξαφνικά μια άλλη τροπή κατά τη διάρκεια της επίδειξης ενός νέου υπερόπλου, του πυραύλου «Τζέρικο», στο πεδίο της μάχης στη Μέση Ανατολή. (ΗΠΑ, 2008, 126′)
«Η τέχνη του πολέμου 2: Η προδοσία»
Mega,22.50
Ο πράκτορας Νιλ Σο επιστρέφει στη δράση για να εκδικηθεί τον φόνο του δασκάλου και μέντορά του. Σύντομα όμως ο κύκλος του θανάτου κλείνει γύρω του και ο Σο αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται παγιδευμένος σε μια συνωμοσία με θύτες και θύματα ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες. Κι ενώ όλοι έχουν πειστεί πως η επανεμφάνισή του στο προσκήνιο συνδέεται με τη μυστηριώδη αλυσίδα δολοφονιών, ο Σο θα έχει στη διάθεσή του ελάχιστο χρόνο για να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη. (ΗΠΑ, 2008, 120′)
«Ο Αμερικανός» STAR, 23.45
Ενας αμερικανός επαγγελματίας δολοφόνος περιμένει οδηγίες για την επόμενη αποστολή του στην Ιταλία. Σιωπές, φύση και ένας καταδικασμένος έρωτας δίνουν χρώμα σε αυτό το πολύ δυνατό ψυχολογικό δράμα του Αντον Κόρμπιν («Control») με τον Τζορτζ Κλούνι σε εξαιρετική φόρμα, ενώ θυμίζει αμυδρά τον ήρωα του Αλέν Ντελόν στον «Δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο». (ΗΠΑ, 2010, 101′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.