Σειρές
«Παρθένα Ζωή» ANT1, 19.00
Η εγκυμοσύνη της Ζωής δεν στέκεται εμπόδιο στον έρωτα του Παύλου για εκείνη και η Ζωή πείθεται να δώσει μια ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση. Του ζητάει όμως να το κρατήσουν κρυφό και ο Παύλος το δέχεται. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Θωμάς είναι εθισμένος στον τζόγο, ο Αρης ζητάει από τον Παύλο να χακάρει τον υπολογιστή του Θωμά για να μάθουν περισσότερα.
«Το σόι σου» Alpha, 21.00
Ψέματα, δικαιολογίες και για μεσημεριανό μόνο σαλάτα. Κάπως έτσι διαμορφώνεται η καθημερινότητα της Αντωνίας τον τελευταίο καιρό, και αυτό βάζει σε υποψίες τον Κωνσταντίνο. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της; Κάποιος πιο ωραίος, κάποιος πιο γυμνασμένος, κάποιος πιο μοντέρνος και πιο σκληρός άντρας απ’ αυτόν; Προκειμένου να μη χάσει, λοιπόν, τη «ζουζουνέλ» του, αποφασίζει να αλλάξει εντελώς το στυλ του και να προσαρμοστεί στην εποχή.


Ευρωλίγκα
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, 22.00, Novasports 2HD
Ταινίες
«Godzilla» Star, 21.00
Μια τεράστια μεταλλαγμένη με ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του. (ΗΠΑ/Ιαπωνία, 2014, 112′)
«Εγκλωβισμένοι» Mega, 24.00
Αποφασισμένη να φτάσει στο Ντέλαγουερ για τα Χριστούγεννα, μια φοιτήτρια μπαίνει στο αυτοκίνητο του συμφοιτητή της που πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση. Οταν ανακαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά για αυτήν, εκείνος κόβει δρόμο μέσα από μια άγνωστη περιοχή. Και καθώς ξεσπά μια άγρια χιονοθύελλα, ένα μυστηριώδες αυτοκίνητο βγάζει τους ταξιδιώτες από τον δρόμο. (ΗΠΑ, 2007, 87′)

HeliosPlus