Γιουρόπα Λιγκ
ΑΕΚ – Μίλαν, 20.00, Cosmote sport 2 HD
Σειρές


«Κόκκινο νυφικό» Alpha, 24.00
Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, η τράπουλα ανακατεύεται και πάλι. Η Μάιρα θα ξυπνήσει δίπλα στον καταγοητευμένο Δημήτρη. Η Πόλυ, με το έντονο ταμπεραμέντο της, αντιδρά απέναντι στην αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Ομηρου. Τα τρία κορίτσια βιώνουν τα πρωτοφανή αποτελέσματα της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεσή τους και ο παπα-Φώτης δεν προλαβαίνει να δέχεται συγχαρητήρια από τους ενορίτες του.
«Criminal minds» Σκάι, 24.00
Η ομάδα BAU πηγαίνει στη μικρή πόλη Bronson Springs στο Colorado για να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός συνταξιούχου αστυνομικού της περιοχής που βρέθηκε αποκεφαλισμένος. Λίγες ώρες νωρίτερα, οι τοπικές αρχές είχαν ανακαλύψει άλλο ένα μακάβριο εύρημα: ένα ανθρώπινο κεφάλι, που αφαιρέθηκε από το σώμα του πριν από 25 χρόνια.
Ταινίες
«Miami Vice» Alpha,23.45
Δύο αστυνομικοί του Μαϊάμι (Κόλιν Φάρελ, Τζέιμι Φοξ) επιχειρούν να εξαρθρώσουν δίκτυο εμπορίας ναρκωτικών, βάση του οποίου είναι η Κούβα. Ο Μάικλ Μαν σκηνοθέτησε την κινηματογραφική εκδοχή της δικής του, θρυλικής τηλεοπτικής σειράς στη δεκαετία του 1980 αντικαθιστώντας τοlifestyleμε τον ρεαλισμό. (ΗΠΑ, 2006, 131′)
«Γονείς της συμφοράς» ΑΝΤ1, 24.00
O Γκρεγκ βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον πεθερό του, Τζακ, με τον οποίο η σχέση τους βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Στην οικογένεια των Φόκερς τώρα υπάρχουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού και ο Γκρεγκ θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του «πατέρα φαμίλια» και να λάβει επιτέλους το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας. (ΗΠΑ, 2010, 90′)

HeliosPlus