Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Η «μετακόμιση» της Φαίης στο δωμάτιο του Δαμιανού ανοίγει την όρεξη του δεύτερου και τον κάνει να ονειρεύεται το μέλλον τους. Ο Ζούβας βρίσκει τον Βλάση κρατούμενο στο σπίτι της Μένης και προσπαθεί να τον φυγαδεύσει. Η σχέση της Μιράντας και του Λεωνίδα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, καθώς το επικείμενο ταξίδι της με τον Κωνσταντίνο προβληματίζει τους πάντες.


«4XXX4»
ANT1, 23.00
Μια παρτίδα στριπ πόκερ ανάμεσα στον Αιμίλιο και στην Ανδρονίκη, μια ερωτική παρτίδα ανάμεσα στους δύο εραστές… Ποιος θα είναι όμως ο νικητής αυτή τη φορά; Η Βερόνικα έχει ανακαλύψει στα πράγματα του Αιμίλιου ένα μενταγιόν που υποψιάζεται ότι είναι της πρώην του. Η Λυδία ξεκαθαρίζει στην πεθερά της Ελισάβετ ότι δεν είναι η υπηρέτρια αλλά η μέλλουσα νύφη, η Ελισάβετ το φυσάει και δεν κρυώνει.


Ξένες ταινίες
«Brick Mansions»
Star, 22.10
Στο δυστοπικό Ντιτρόιτ του 2018, ένα τείχος έχει υψωθεί ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και στο υποβαθμισμένο προάστιο του Brick Mansions. Σε αυτό το αυτόνομο άντρο ανομίας θα σταλεί ο σκληροτράχηλος μυστικός αστυνομικός Ντέιμιαν μαζί με τον κατάδικο Λίνο για να απενεργοποιήσει μια βόμβα νετρονίου.
«Βάσιμες υποψίες»
Mega, 24.00
Γυναικείο μπιτς βόλεϊ και σασπένς. Η Κέιλι είναι επαγγελματίας αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ και έχει μάθει πώς να κατακτά τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Ξέρει να τα βάζει με τον πιο δυνατό αντίπαλο αλλά τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει. Οταν θα γνωρίσει έναν μυστηριώδη δημοσιογράφο, τον Χόλντεν, μια σειρά από περίεργα γεγονότα θα την κάνουν να αμφιβάλλει για τα πάντα. (ΗΠΑ, 2008, 81′)

HeliosPlus