Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Ελληνικές σειρές
«Το τατουάζ»
Alpha, 21.00
Η Αννα προσπαθεί να συνέλθει μετά τον χωρισμό της, με μόνη χαρά τα σημάδια ανάνηψης που δείχνει η μητέρα της. Ο Αλέξανδρος συνοδεύει την Ολγα και την κόρη του στα Μετέωρα, φτάνοντας όμως εκεί διαπιστώνουν πως το σπίτι έχει παραβιαστεί και έχουν αφαιρεθεί σημαντικά έγγραφα. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της «κεφαλής» του κυκλώματος σωματεμπορίας.
«Παρθένα Ζωή»
ANT1, 19.00
Η Ζωή κάνει μία τελευταία προσπάθεια να ανακαλύψει αν η εγκυμοσύνη της οφείλεται σε κάποιο ιατρικό λάθος που έγινε στην κλινική. Η Χρυσάνθη μαθαίνει για τη σύλληψη του Διονύση και της Κικής και τρέχει ταραγμένη στο τμήμα. Για καλή τους τύχη ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο Τάσος, είναι παλιός συμμαθητής της Σοφίας από τη Μάνη.
Τσάμπιονς Λίγκ
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα
21.45, Cosmote sport2 HD


Ξένες ταινίες
«Το εξπρές του μεσονυκτίου», Mega, 24.00
Διάσημη ταινία-κατηγορητήριο, που στηρίζεται στο αυτοβιογραφικό μπεστ σέλερ του Μπίλι Χέιζ (Μπραντ Ντέιβις) που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στην Κωνσταντινούπολη, καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά και δραπέτευσε! Οσκαρ σεναρίου για τον Ολιβερ Στόουν, σκηνοθέτης οΑλαν Πάρκερ.(ΗΠΑ, 1978, 116′)
«Κούρσα θανάτου», Star, 22.10
Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, οι δεσμοφύλακες έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατούμενους να παίρνουν μέρος σε αγώνες, όπου στο τέλος μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός! Ενας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος για έναν φόνο που ποτέ δεν διέπραξε και καταλήγει στο ίδρυμα.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.