Νέες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τις δολοφονίες του Ζαφειρόπουλου και της 32χρονης εφοριακού

Εξελίξεις παρουσιάζονται στις υποθέσεις της δολοφονίας του 52χρονου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (πριν από 15 ημέρες στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού) αλλά και της 32χρονης εφοριακού πριν από 10 ημέρες στο Β' Νεκροταφείο στην περιοχή της Ριζούπολης

Εξελίξεις παρουσιάζονται στις υποθέσεις της δολοφονίας του 52χρονου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (πριν από 15 ημέρες στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού) αλλά και της 32χρονης εφοριακού πριν από 10 ημέρες στο Β’ Νεκροταφείο στην περιοχή της Ριζούπολης.

Σε προσαγωγές -κυρίως αλλοδαπών- προχωρούν τις τελευταίες ημέρες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής στην προσπάθεια εξιχνίασης της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου.

Προσαγωγές έχουν υπάρξει και το πρωί του Σαββάτου ατόμων για τους οποίους υπήρχαν ενδείξεις ότι σχετίζονται με Αλβανούς κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού που φέρεται να ήσαν αυτοί που έδωσαν την εντολή για την αιματηρή επίθεση στον γνωστό νομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει εξετασθεί αν συνδέεται με άλλα πρόσφατα περιστατικά επιθέσεων σε ανοικτούς χώρους. Χωρίς όμως, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, κάποιο σαφές δεδομένο.

Η 32χρονη εφοριακός

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία που συνδέουν την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού με απόπειρα ληστείας, στο Β’ Νεκροταφείο, φέρεται να διαθέτει τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ.

Κύριο θέμα ερεύνης είναι η τσάντα της άτυχης κοπέλας που άρπαξε ο δράστης και οποία αναζητήθηκε σε γύρω περιοχές αλλά και εντός του νεκροταφείου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.