Μικρά νέα

Επετειακή Elise για τα 70 χρόνια της Lotus

Επετειακή Elise για τα 70 χρόνια της Lotus

Σε περιορισμένο αριθμό παραγωγής –μόλις 30 μονάδες –και ελαφρύτερη από οποιαδήποτε άλλη Elise έχουμε οδηγήσει μέχρι σήμερα είναι η επετειακή έκδοση 260 Cup που παρουσιάστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση επτά δεκαετιών λειτουργίας της βρετανικής εταιρείας. Με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, κίνηση στους πίσω τροχούς και ισχύ 250 ίππων από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1,8 λίτρων, και αυτή η Lotus δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του sportscar καθώς επιταχύνεται από στάση (0-100 χλμ./ώρα) σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Νέα διάκριση για το Hyundai i30

Μετά το IF Design Award τον Φεβρουάριο και το Red Dot Design Award τον Απρίλιο του 2017, το i30 απέσπασε και το γερμανικό βραβείο Automotive Brand Contest στους τομείς του εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού ενώ η Hyundai αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη Μάρκα της Χρονιάς» για την ποιότητά της στον ίδιο διαγωνισμό όπου οι υποψηφιότητες αξιολογούνται σε 14 διαφορετικές κατηγορίες.

Nissan X-TRAIL: συμφέρουσα επιλογή για χρονομίσθωση

Με το πλεονέκτημα της χαμηλής φορολογικής επιβάρυνσης για τον τελικό χρήστη ενός εταιρικού οχήματος, διαθέτει το ανανεωμένο X-TRAIL στη χώρα μας η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης DiG των 1.6 λίτρων, απόδοσης 163 ίππων, όπου η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) προσδιορίζεται στις 16.459 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι με φορολογικό συντελεστή 7% (σύμφωνα με τη σχετική, νέα νομοθεσία) το μέγιστο θεωρητικό φορολογητέο εισόδημα για τον τελικό χρήστη ανέρχεται στα 1.152 ευρώ ετησίως. Αντίστοιχο πλεονέκτημα διαθέτει και η έκδοση N-CONNECTA με τον κινητήρα diesel 1.6 λίτρων, ισχύος 130 ίππων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εταιρικών πωλήσεων της Nissan στο τηλέφωνο 210 3479.700 ή στο mail cpangalos@nissan.gr.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.