Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Ποδόσφαιρο
19.30, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Novasport 1HD)


Ξένες ταινίες
«Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» Star, 22.30
Η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα βάζει στοίχημα με τον Ιούλιο Καίσαρα πως ο λαός της είναι ικανός να χτίσει ένα τεράστιο παλάτι από χρυσό για λογαριασμό του τελευταίου σε τρεις μόνο μήνες! Ομως οι αρχιτέκτονές της είναι απασχολημένοι και τελικά η Κλεοπάτρα αναθέτει το ακατόρθωτο αυτό έργο στον Εντιφις, που αν δεν κατασκευάσει το παλάτι θα σερβιριστεί ως… γεύμα των κροκοδείλων του Νείλου! (Γαλλία, 2002, 102′)
«Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»
ANT1, 23.15
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μια διμοιρία Αμερικανών αναλαμβάνει την ανεύρεση ενός συμπολεμιστή της στη Νορμανδία. Αιμόφυρτη τοιχογραφία αντιηρωισμού και κτηνωδίας, χάρισε στον Στίβεν Σπίλμπεργκ το δεύτερο Οσκαρ σκηνοθεσίας. Οι Τομ Χανκς, Ματ Ντέιμον, Τομ Σάιζμορ πρωταγωνιστούν. (ΗΠΑ, 1998, 170′)
«Pearl Harbor» Alpha, 00.45
Ειρηνικός Ωκεανός, 1941. Στο λιμάνι Περλ Χάρμπορ της Χαβάης βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Εκεί υπηρετούν δύο φίλοι, ο Ντάνι και o Ρέιφ, που η φιλία τους κρατά από την παιδική τους ακόμα ηλικία. Σύντομα, ωστόσο, ο στόλος δέχεται την ιστορική αιφνιδιαστική επίθεση από την ιαπωνική αεροπορία. (ΗΠΑ, 2001, 166′)
«Κωδικός: Enigma» ΣΚΑΪ, 00.45
Στη Μεγάλη Βρετανία του 1943 ο Thomas Jericho, ένας ιδιοφυής μαθηματικός, προσπαθεί να σπάσει τον μυστικό κώδικα συνεννόησης των Ναζί, ερευνώντας ταυτόχρονα το μυστήριο της εξαφάνισης της πρώην ερωμένης του, για την οποία ενδιαφέρεται και ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. (ΗΠΑ, 2001)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.