Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 20.50
Παραμονές 28ης Οκτωβρίου και η Βούλα θέλει να πάει στη σχολική παρέλαση. Ο Μηνάς τής θυμίζει, για δικό του όφελος, πως είναι ιδεολογικά αντίθετη με τις παρελάσεις… Αυτή τη μέρα όλοι έχουν κανονίσει κάτι για το βράδυ στο σπίτι. Η Ξένια έχει να μεταφράσει και θέλει την ησυχία της, η Σοφία να προετοιμάσει βραδιά σούσι με τις φίλες της και ο Μπάμπης να δει το ματς με τους φίλους του. Ποιος θα επικρατήσει τελικά;
«Το σόι σου» Alpha, 21.00
H Αλεξάνδρα επιτέλους επιστρέφει! Η μεγάλη μέρα έφτασε και σύσσωμη η οικογένεια Τριανταφύλλου έχει ετοιμαστεί να την υποδεχθεί. Ολα είναι υπέροχα, η Αλεξάνδρα περιγράφει λεπτομέρειες από το ταξίδι της πανευτυχής, σύντομα όμως θα φανεί ότι υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που δεν αποκαλύπτει. Είναι ο Τσινεντού από τη Νιγηρία και χτυπάει το κουδούνι της για να της πει ότι εγκατέλειψε τη χώρα του για να ‘ρθει να τη βρει!
Ευρωλίγκα
21.30 Παναθηναϊκός- Φενέρμπαχτσε (Ζ) Novasport 2


Ξένες ταινίες


«Jurassic Park» Star, 21.00
Eνας εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος προσκαλεί δύο παλαιοντολόγους να επισκεφθούν το ιδιωτικό του νησί, όπου έχει δημιουργήσει ένα περίεργο πάρκο με ζωντανούς δεινοσαύρους. Ολα μοιάζουν να κυλούν ειδυλλιακά στο παραδεισένιο νησί, ως τη στιγμή που οι δεινόσαυροι αποφασίζουν να πάρουν τον έλεγχο… (ΗΠΑ, 1993, 122′)
«Το τέλος μιας σχέσης» Mega, 23.30
Η ιστορία δύο «καταραμένων», παράνομων εραστών στο Λονδίνο του Μεσοπολέμου, με βάση το ημιαυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Γκρέιαμ Γκριν που μιλάει για τον προσηλυτισμό του στον καθολικισμό. Πολύ καλή στιγμή του ιρλανδού σκηνοθέτη Νιλ Τζόρνταν με καλές ερμηνείες από τους Ρέιφ Φάινς, Τζουλιάν Μουρ. (Αγγλία, 1999, 97′)

HeliosPlus