Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Οι πέντε θρύλοι» ΑΝΤ1, 21.00
Ο Αϊ-Βασίλης, ο Τζακ Πάγος, το Πασχαλινό Λαγουδάκι, η Νεράιδα των Δοντιών και ο Φωτεινός Αμμος ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν κατά του απειλητικού Μπαμπούλα. Σκοπός τους είναι να προστατεύσουν τη φαντασία και την πίστη των παιδιών όλου του κόσμου από τον Μπαμπούλα. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Τζακ Πάγος με το μαγικό ραβδί του. Το αντίθετό του είναι ο Μπαμπούλας που φέρει το όνομα Πίσσας. Η πίστη και η αναγνώριση τίθενται ως αξίες απαραίτητες για την ύπαρξη θρύλων, ιδεών και ελπίδων. Ετσι, ο Μπαμπούλας θα καταδικαστεί τελικά στα βάθη του σκότους όταν τα παιδιά θα πάψουν να πιστεύουν σε αυτόν… (ΗΠΑ, 2012, 95′)
«Air force one» Alpha, 22.00
Απίστευτο αλλά διασκεδαστικό παραμύθι του Βόλφγκανγκ Πέτερσεν με τον Γκάρι Ολντμαν ηγέτη της αεροπειρατείας του αεροσκάφους του προέδρου των ΗΠΑ (Χάρισον Φορντ). (HΠΑ, 1997, 120′)
«Ερωταςδίχωςαύριο» Mega, 22.50
Ο Τζεφ Μπρίτζες, η Ρέιτσελ Γουόρντ και ο Τζέιμς Γουντς συνθέτουν το τρίο των βασικών ηρώων της ταινίας του Τέιλορ Χάκφορντ που είναι ένα σφιχτοδεμένο ερωτικό θρίλερ, βασισμένο στην κλασική νουάρ ταινία του Ζακ Τουρνέρ «Out of the past». (ΗΠΑ, 1984, 100′)
«ΕπιχείρησηΒαλκυρία» Alpha, 00.45
Xoρταστικά λεπτομερής «αναπαράσταση» της αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ από τον αντιναζιστή αξιωματικό της Βέρμαχτ Κλάους φον Στάουφενμπεργκ, με τον Τομ Κρουζ στον κεντρικό ρόλο και τον Μπράιν Σίνγκερ («Συνήθεις ύποπτοι») στη σκηνοθεσία. (Γερμανία / ΗΠΑ, 2009, 107′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.