Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου» Alpha, 20.00
Η Ισμήνη βλέπει τον Αχιλλέα και τη Βασιλίνα σε τρυφερό τετ α τετ και αναρωτιέται αν πρέπει να το μάθει η Ρενάτα ή όχι. Η αναδοχή του παιδιού για τη Μιράντα και τον Λεωνίδα συναντά άλλο ένα εμπόδιο και η Μιράντα είναι απαρηγόρητη. Μήπως όμως μπορεί να την παρηγορήσει ο πρώτος της έρωτας;
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ANT1, 23.00
Στα 40ά του γενέθλια ο Πέτρος, μην μπορώντας να αντέξει άλλο την καταπιεστική γυναίκα, κάνει την επανάστασή του: ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν και κάνει εντυπωσιακή έξοδο, τόσο από την οικογενειακή εστία όσο και από την οικογενειακή επιχείρηση με αφεντικό τον πεθερό του! Αισθάνεται επιτέλους ελεύθερος και έτοιμος να ξαναρχίσει τη ζωή του από την αρχή! Αποφασίζει να ανακαινίσει το παλιό, τεράστιο σπίτι της θείας του από την Αμερική και να νοικιάσει τα δωμάτια.
Ξένες ταινίες

«99 σπίτια» Alpha, 23.00
Oταν ένας αυτοδημιούργητος κτηματομεσίτης της Φλόριντα (Μάικλ Σάνον) κάνει έξωση σε έναν άνεργο, ανύπαντρο πατέρα (Αντριου Γκάρφιλντ), ο τελευταίος συμμαχεί μαζί του για να μπορέσει να επιβιώσει. Ακρως επίκαιρη (και καθλιπτική) ταινία του Ραμίν Μπαχράνι, που χωρίς περιστροφές μιλάει για την ευκολία με την οποία το αμερικανικό καπιταλιστικό όνειρο μπορεί να μετατραπεί σε σκοτεινό εφιάλτη. (ΗΠΑ, 2015, 100′)
«Ο τζογαδόρος» ΑΝΤ1,24.00
Ενας καθηγητής αγγλικών (Μαρκ Γουόλμπεργκ), γόνος πάμπλουτης οικογένειας αλλά και αθεράπευτος τζογαδόρος, ξεπερνά τα όριά του και βυθίζεται στον υπόκοσμο από τον οποίο πολύ δύσκολα μπορεί να βγει. Ελεύθερη διασκευή του «Παίκτη» του Ντοστογέφσκι, σκηνοθετημένη με μπρίο από τον Ρόμπερτ Γουάιτ. (ΗΠΑ, 2014, 140′)

HeliosPlus