Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή»
AΝΤ1, 19.00
Η Μαρίνα και ο Παύλος, ενοχλημένοι με το ολονύχτιο κλείδωμα στην αποθήκη, ζητούν εξηγήσεις από τον Αρη, που συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος είναι τσιμπημένος με τη Ζωή. Ο Γεράσιμος ξεκινά τις διαδικασίες για να μείνει η Στεφανία έγκυος, ενώ ο Διονύσης και η Κική αποφασίζουν να παραστήσουν ένα ζευγάρι που ενδιαφέρεται για εξωσωματική
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Η Λυδία λαμβάνει ένα μήνυμα από την Αλίνα ότι επιστρέφει Ελλάδα και θέλει να τη δει. Η Λυδία ζητάει τη γνώμη της οικογένειάς της για το αν πρέπει να το πουν ή όχι στον Διονύση. Η Χαρούλα έχοντας παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά του, υποθέτει ότι μπορεί ήδη να το γνωρίζει και αναθέτει στα αδέρφια του να τον ψαρέψουν.
Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Χίμκι (Ζ), Novasport 1, 21.15


Ξένες ταινίες
«Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών»
Star, 21.00
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ζουν ανάμεσά μας. Στρατιές κυνηγών μαγισσών, από την άλλη, πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου. (ΗΠΑ, 2015, 94′)
«Λέοντες αντί αμνών»
Alpha, 23.45
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ «ακτινογραφεί» το νοσηρό πρόσωπο της αμερικανικής κοινωνίας επί κυβερνήσεως Τζορτζ Μπους Τζούνιορ με βασικούς ήρωες έναν καθηγητή κολεγίου (Ρέντφορντ), μια δημοσιογράφο (Μέριλ Στριπ), έναν αριβίστα Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή (Τομ Κρουζ) και δύο αμερικανούς στρατιώτες που πολεμούν στο Ιράκ. (ΗΠΑ, 2007, 80′)

HeliosPlus