Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Ελληνική σειρa
«Παραμύθι… αλλιώς»
Alpha, 22.45
Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα έχει ακούσει ότι η αδελφή της είναι ερωτευμένη με τον άνδρα που ποθεί και η ίδια και ψάχνει την ιδανική τιμωρία, χωρίς να βρίσκει την αναμενόμενη συμπαράσταση από τη μητέρα της. Κι ενώ η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ψάχνει να βρει τρόπο να συναντήσει τον Βαρνάβα, ο Βασιλιάς Ιάκωβος μεταμφιεσμένος σε χωρικό το σκάει από το παλάτι.


Ξένες ταινίες
«RED
STAR, 21.00
Ο συνταξιούχος μυστικός πράκτορας της CIA Φρανκ Μόουζες ήταν ο τύπος ανθρώπου που θα έριχνε αεροπλάνα προκειμένου να καταπνίξει τη ρουτίνα. Σήμερα ζει ήρεμος και ευτυχισμένος δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, τη Σάρα, η οποία για να ζωντανέψει τη σχέση τους αποφασίζει να επαναφέρει τα έντονα συναισθήματα πάθους που συνήθιζε να τους προκαλεί ο κίνδυνος. Τα πράγματα μπλέκουν, όταν εκείνος ενώνεται ξανά με την επίλεκτη ομάδα του και τα βάζουν με ολόκληρο στρατό αμείλικτων δολοφόνων, τρομοκρατών και διεφθαρμένων κυβερνητικών αξιωματούχων. Με τους Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Αντονι Χόπκινς, Ελεν Μίρεν, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. (ΗΠΑ/Γαλλία/Καναδάς, 2013, 104′)
«Πέρα από το όνειρο» (The Congress)
ΕΡΤ3, 23.00
Μια ηλικιωμένη, άνεργη ηθοποιός δέχεται μια τελευταία δουλειά. Ο γιος της υποφέρει από το σύνδρομο Usher που καταστρέφει αργά την όραση και την ακοή. Η Ρόμπιν συμφωνεί να πουλήσει τα δικαιώματα της ψηφιακής της εικόνας με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να μπορούν να παραχθούν ψηφιακά ταινίες με την ίδια πρωταγωνίστρια. Είκοσι χρόνια αργότερα ταξιδεύει στην Abrahama ως ομιλήτρια σε ένα συνέδριο. Στο μεταξύ, η ψηφιακή της εικόνα της έχει γίνει το αστέρι μιας δημοφιλούς σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας. (Ισραήλ/Γερμανία/Πολωνία/Βέλγιο/Γαλλία, 2013, 122′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.