Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Η Φαίη συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για τον θάνατο του Διάκου Παπασταύρου. Ο Βλάσης με τη Βασιλίνα βρίσκονται στο νοσοκομείο μετά το «ατύχημά» τους και ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να πουλήσει τις μετοχές, όμως η Ρενάτα προσπαθεί να τον αποτρέψει.
«4ΧΧΧ4»
ΑΝΤ1, 23.00
Πρωταγωνίστριες τέσσερις αχώριστες φίλες και οι «δύσκολες» σχέσεις τους με τέσσερις ξεχωριστούς άντρες. Το στοίχημα ξεκινάει. Θύτης η Λυδία και πρώτο υποψήφιο θύμα ο Νικήτας, ο άντρας της Βούλας.
Ξένες ταινίες
«Γούλβεριν»
(The Wolverine)
STAR, 21.00
Ο Γούλβεριν, ο πιο ξεχωριστός ήρωας των Χ-ΜΕΝ, ταξιδεύει στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου, που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο όσον αφορά τις σωματικές δυνατότητες όσο και τις συναισθηματικές του αντοχές, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ. (ΗΠΑ, 2013, 111′)
«Οι εποχές του έρωτα»
(The ages of love)
ΕΡΤ2, 22.30
Τρεις αυτοτελείς ιστορίες περιγράφουν τις διαφορετικές εποχές του έρωτα. Ενας νεαρός δικηγόρος ταξιδεύει για δουλειά σε χωριό της επαρχίας και ερωτεύεται την πλανεύτρα του χωριού. Ενας παντρεμένος παρουσιαστής ειδήσεων γνωρίζει μια ψυχίατρο σε ένα πάρτι και πέφτει σε απίστευτους μπελάδες. Ενας ηλικιωμένος καθηγητής Ιστορίας ξανανιώνει όταν γνωρίζει τη χυμώδη κόρη του κολλητού του. Με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάρλο Βερντόνε, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μόνικα Μπελούτσι. (Ιταλία, 2011, 125′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.