Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Προκριματικά Μουντιάλ 2018


Ελλάδα – Γιβραλτάρ ΣΚΑΪ, 21.45
Μετά τη νίκη επί της Κύπρου με 2-1 το Σάββατο, η Εθνική μας επιζητεί μόνο τη νίκη στον αγώνα με το Γιβραλτάρ για να περάσει στα μπαράζ της διοργάνωσης.


Ελληνικές σειρές
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ΑΝΤ1, 23.00
Μετά την επίθεση της Κατερίνας, η Δανάη δεν θέλει να συνεχίσει με τον Πέτρο. Ο Μηνάς αρνείται την πρόταση γάμου του Αγγελου. Ο Χριστόφορος κανονίζει ραντεβού για τον Αντώνη με μια κοπέλα της νύχτας, αλλά ο Αντώνης δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν υπάρχει συναίσθημα. Ο Ευτύχης μαθαίνει πως η Ιουλία έχει πολλά χρήματα και αρχίζει να τη φλερτάρει προσπαθώντας να την πείσει να επενδύσει σε μια επιχείρηση που ετοιμάζει. Ο Χριστόφορος λέει ψέματα στη Βιολέτα πως τάχα παραιτήθηκε από την κλινική για χάρη της. Η Μάρθα, όμως, αποκαλύπτει στη Βιολέτα την αλήθεια. Η Δανάη δέχεται να ξαναβγεί με τον Πέτρο. Καταλήγουν να φιληθούν, όταν τους βλέπει η Κατερίνα.


Ξένες ταινίες
«Zombieland» MEGA, 24.00
Μία ξεχωριστή κωμωδία τρόμου με πρωταγωνιστές δύο άνδρες, τον Κολόμπους και τον Ταλαχάσι, οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν σε έναν κόσμο κυριευμένο από ζόμπι. (ΗΠΑ, 2009, 87′)
«Το βλέμμα του μάρτυρα» (Blink)
STAR, 01.30
Η Εμα είναι ταλαντούχος μουσικός, που έχασε όμως την όρασή της από αρκετά νεαρή ηλικία. Τώρα, μία εγχείρηση θα της δώσει την ευκαιρία να δει ξανά. Η επέμβαση στέφεται με επιτυχία, όμως λίγο μετά την επιστροφή της στο σπίτι γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας μιας από τις γειτόνισσές της. Και ενώ είναι η βασική ύποπτη για τον φόνο, ο αστυνομικός ντετέκτιβ Χάλστρομ που αναλαμβάνει την υπόθεση πιστεύει πως ένας serial killer κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά. (ΗΠΑ, 1994, 97′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.