Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Προκριματικά Μουντιάλ 2018
Κύπρος – Ελλάδα ΣΚΑΪ, 21.45
Στον προτελευταίο αγώνα της φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο.
Ξένες ταινίες
«Μις με το ζόρι»
(Miss Congeniality) Alpha, 22.00
Η ειδική πράκτορας του FBI Γκρέισι Χαρτ καλείται να υποδυθεί την υποψήφια καλλιστείων ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Ο λόγος φυσικά δεν είναι για να κρατήσει το σκήπτρο η Γκρέισι, αφού άλλωστε δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα για κάτι τέτοιο, αλλά η αποτροπή μιας τρομοκρατικής ενέργειας που έχει στόχο να προκαλέσει χάος. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τη Σάντρα Μπούλοκ στον ρόλο της Χαρτ. (ΗΠΑ, 2000, 111′)

«Εκρηξη αδρεναλίνης» (Premium rush)
MEGA, 22.50
91 λεπτά από έντονες ορθοπεταλιές στους δρόμους του Μανχάταν. Ενας ταχυδρόμος με ποδήλατο αναλαμβάνει να μεταφέρει έναν φάκελο που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως γίνεται στόχος για έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα τον κυνηγήσει σε όλη την πόλη μέχρι να σου κοπεί η ανάσα. (ΗΠΑ, 2012, 91′)
«Στενά περιθώρια»
(Man on a ledge) STAR, 22.50
Πρώην αστυνομικός (Σαμ Γουόρδινγκτον) απειλεί ότι θα πηδήξει από το περβάζι ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης. Γιατί όμως; Καλοφτιαγμένο b movie του Ασγκερ Λεθ, με τον Εντ Χάρις σε β’ ρόλο. (ΗΠΑ, 2012, 92′)
«Φόρεστ Γκαμπ»
(Forrest Gump) ANT1, 23.15
Η πορεία μέσα στον χρόνο ενός άνδρα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά και μεγάλη τύχη. Εξοχη απεικόνιση της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας από τον Ρόμπερτ Ζεμέκις που μαθήτευσε δίπλα στο πλευρό του Στίβεν Σπίλμπεργκ (αυτό φαίνεται). Στον ρόλο του τίτλου ο Τομ Χανκς κέρδισε το δεύτερο Οσκαρ της καριέρας του, ενώ στο σύνολό της η ταινία κέρδισε έξι. (ΗΠΑ, 1994, 129′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.