To vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.50
Η Μαρίνα ετοιμάζεται να παραδώσει τον Αλέξανδρο στη μαμά πατρίδα. Φυσικά, πάντα με το δικό της ιδιαίτερο στυλ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι, για μία ακόμη φορά, θα γίνουν οικογενειακώς ρεζίλι. Ο Αγγελος θα αναγκαστεί να βρει μια «κανονική» δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του όταν έρχεται στο σπίτι ο πρώτος λογαριασμός και η Βέλη θα αναγκαστεί να τον υποστηρίξει και να τον ανεχτεί. Ηρθε η ώρα της κρίσης. Η Βούλα γράφεται στην τρίτη Λυκείου, αλλά ο Μηνάς δεν μπορεί να το διαχειριστεί και πολύ ώριμα. Η Ξένια ανησυχεί για την κόρη τους, τη Σοφία, και πείθει τον Μπάμπη να πάνε να μιλήσουν σε ψυχολόγο για το παιδί. Ο ψυχολόγος τούς λέει πως η κόρη τους είναι μια χαρά και το πρόβλημα το έχουν οι ίδιοι. Ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν μετά το σοκ να τονώσουν τη σχέση τους.
Ξένες ταινίες
«Gothika» MEGA, 24.00
Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σε έναν αληθινό εφιάλτη: βρίσκεται έγκλειστη στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, ενώ δεν θυμάται τίποτε. (ΗΠΑ, 2004, 95′)
«Παντρευτείτε, χωρίστε, τελειώσατε!» (Just married)
ΣΚΑΪ, 24.00
Ενα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι, η Σάρα και ο Τομ, αποφασίζουν να παντρευτούν, αψηφώντας τις διαφωνίες των οικογενειών και των φίλων τους. Μετά τον γάμο, πηγαίνουν για μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη. Για κακή τους τύχη όμως οι γονείς της Σάρα στέλνουν εκεί τον πρώην της για να προσπαθήσει να διαλύσει τον γάμο τους. (ΗΠΑ, 2003, 95′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.