Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Ελληνική σειρά
«Κόκκινο νυφικό» Alpha 22.45
Τρεις φόνοι, σε τρία διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Τρεις νύφες νεκρές, την ώρα του γάμου τους. Οι τρεις γαμπροί ζητούν απαντήσεις και απευθύνονται στον Ομηρο, τον ιδιόρρυθμο ιδιωτικό ντετέκτιβ που ζει μεταξύ πραγματικού και φανταστικού. Μόνη του βοήθεια οι τρεις βοηθοί του, η Κατρίνα, η Σίλια και η Στάμη, που μπαίνουν στη ζωή του από το πουθενά, μόνο και μόνο από ανάγκη, χωρίς να έχουν καμία σχέση με έρευνες και εξιχνιάσεις μυστηρίων. Τα πρώτα στοιχεία για τους φόνους «δείχνουν» την Πόλυ, τη βιτσιόζα ιδιοκτήτρια ενός οίκου νυφικών. Τι γίνεται, όμως, όταν ο Ομηρος πέσει στον έρωτά της;
Ξένες ταινίες
«Συλλέκτης οστών»
(The bone collector) MEGA, 24.00
Εγκλωβισμένος εφ’ όρου ζωής στο κρεβάτι εξαιτίας ατυχήματος που τον άφησε ανάπηρο, ένας αστυνομικός (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) διευθύνει την αποστολή ανεύρεσης ενός κατά συρροήν δολοφόνου μαζί με τη βοηθό του Αντζελίνα Τζολί (μια από τις πρώτες ταινίες της). Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζέφρι Ντίβερ και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φίλιπ Νόις. (ΗΠΑ, 1999, 120′)
«Minority report» ANT1, 24.00
Ενας αστυνομικός του μέλλοντος (Τομ Κρουζ), υπεύθυνος της Διεύθυνσης Πρόληψης Εγκλήματος, κατηγορείται ο ίδιος για έναν φόνο που πρόκειται να διαπράξει και στην προσπάθειά του να αποδείξει την αθωότητά του αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται στον πυρήνα μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Θαυμάσια κινηματογραφική μεταφορά του ομότιλου διηγήματος του Φίλιπ Κ. Ντικ από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της καριέρας του. Συμπρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του κυνηγού του Κρουζ. (HΠΑ, 2002, 131′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.