Κ. Μητσοτάκης: Οι λύσεις των προβλημάτων φέρνουν πιο κοντά την κοινωνία στη ΝΔ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πειστεί ότι η επαφή με τους πολίτες, η καταγραφή των

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πειστεί ότι η επαφή με τους πολίτες, η καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων τους και η διατύπωση συγκεκριμένων λύσεων είναι αυτά που θα φέρουν την κοινωνία κοντά στη ΝΔ. Επειτα από τον κύκλο των περιοδειών που έκανε σε όλη την Ελλάδα, εμπειρία που αποτυπώθηκε στην ομιλία του στη ΔΕθ, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.

Σήμερα, Σάββατο, επισκέπτεται τη Σαλαμίνα και την θαλάσσια περιοχή όπου έγινε το ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη 2».

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της Σαλαμίνας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε η πετρελαιοκηλίδα.

Την Πέμπτη πήγε στα δικαστήρια στην Ευελπίδων και αυτή η επίσκεψη έγινε αφορμή για έντονη διαμάχη με την κυβέρνηση, στην οποία η ΝΔ καταλόγισε την ευθύνη για την μη μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης από την ΕΡΤ. Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ήταν ιδιαιτέρως σκληρή και μιλούσε για «γκεμεπλισμό».

«Η Ε.Ρ.Τ.», επισήμαινε, «ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της.
Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.