Μέσα στη δίνη της κρίσης που ταλανίζει το σύνολο του ελληνικού λαού και που διογκώνεται από την ακολουθούμενη πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, το μόνο σίγουρο είναι πως τα ψέμματα τελείωσαν. Λύσεις ρεαλιστικές, λύσεις ανάπτυξης, λύσης ζωής για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα υπάρχουν. Χωρίς μεμψιμοιρίες, η ΝΔ κοιτάζει μπροστά έχοντας ως μοναδικό της γνώμονα εκείνο που πραγματικά αξίζει ο ελληνικός λαός: καλύτερες μέρες.

Οι λύσεις είναι άμεσες και έχουν όνομα:
-Ιδιωτικές επενδύσεις, οι οποίες αμέσως θα προσφέρουν πακτωλό θέσεων εργασίες για την πολύπαθη ελληνική κοινωνία
-Εξορθολογισμός του κρατικού μηχανισμού με ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών βαρών, τα οποία ούτως ή άλλως δεν έχουν αποφέρει κανένα θετικό πρόσημο στην ελληνική οικονομία, δεδομένου ότι οι οικογένειες, οι επιχειρηματίες δεν δύνανται να αποπληρώσουν όλο αυτό το αβάσταχτο φορτίο
-Ιδιαίτερη έμφαση στις νέες γενιές, που έχουν χάσει κάθε ικμάδα ελπίδας για το μέλλον τους, καθώς και στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, προς τους οποίους η οικονομική αφαίμαξη δεν έδειξε κανένα έλεος.
Η ΝΔ, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία των περιστάσεων και το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός, έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά της. Χωρίς χάσιμο χρόνου και πιστή στη ρεαλιστική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας, έχει ήδη στα χέρια της τα τρία πρώτα νομοσχέδια που πρόκειται να ψηφιστούν.
Το πρώτο αφορά στην κυβερνητική οργάνωση και την αντίστοιχη οργάνωση της ανώτατης διοίκησης. Αποτελεί ζωτικής σημασίας νομοσχέδιο, την κρηπίδα του κυβερνητικού έργου, γι’ αυτό και πρόκειται να ψηφιστεί πρώτο.
Το δεύτερο νομοσχέδιο είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αναφέρεται στην αναγκαία φορολογική μεταρρύθμιση. Βασικό στοιχείο είναι η απλοποίησή του και, κυρίως, η παραμονή του σε σταθερή βάση για μια δεκαετία. Διότι, ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης, ο επιχειρηματίας χρειάζεται να ξέρει πού βαδίζει και πού πηγαίνει. Όχι, όπως τώρα που κάθε φορά λαμβάνονται νέα φορολογικά μέτρα, αμφίβολης κιόλας αποτελεσματικότητας, τα οποία έχουν τινάξει κάθε προγραμματισμό στον αέρα.
Η πολιτική συναίνεση θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο, καθώς όσο μεγαλύτερη μπορεί να διασφαλιστεί, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η κοινωνική και πολιτειακή συνοχή απέναντι στα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.
Ένα επιπρόσθετο θετικό σημείο που μπορεί να προκύψει είναι η αύξηση των θέσεων εργασίας από τις ιδιωτικές επενδύσεις να επιδράσει θετικά τη μείωση φορολογίας, δεδομένου πρόκειται σταδιακά να παρατηρηθεί κινητικότητα στην αγορά, έσοδα για το κράτος από περισσότερος, και όχι αυτή η οικονομική αφαίμαξη όσων εργάζονται.
Το τρίτο νομοσχέδιο πρόκειται να επιλύσει χρόνια προβλήματα και αφορά στην απαλλαγή όλων από τα γραφειοκρατικά γρανάζια.
Η αυριανή κυβέρνηση της χώρας τολμά να εμπιστευτεί τον πολίτη, προκειμένου να σταθεί αρωγός δίπλα του, και όχι να τον υποβάλλει σε μαρτύρια για να ανοίξει, για παράδειγμα, μια επιχείρηση.
Τα ψέμματα τελειώνουν