To vima.gr προτείνει για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Ξένες ταινίες
«Τρελές διακοπές σε τέσσερις τροχούς» (RV)
MEGA, 21.00
Η οικογένεια Μανρό ανυπομονεί να πάει διακοπές στη Χαβάη. Αντ’ αυτού θα βρεθεί με τροχόσπιτο στο Κολοράντο, λόγω μιας κρίσιμης συνάντησης του πατέρα Μονρό εκεί, στην οποία εάν δεν πάει θα χάσει τη δουλειά του. Η οικογένειά του τον ακολουθεί απρόθυμα, και τους υπόσχεται ότι έτσι θα έχουν την ευκαιρία στη διαδρομή να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους. Ομως, από την αρχή είναι προφανές ότι το ταξίδι θα έχει πολλές αναταράξεις και πολύ γέλιο. (ΗΠΑ, 2006, 94′)
«Ερασιτέχνης ζιγκολό» (Fading gigolo)
ALPHA, 22.00
Οταν η πλούσια δερματολόγος δρ Πάρκερ αφήσει να εννοηθεί στον απένταρο πελάτη της, Μάρεϊ, ότι ψάχνει έναν άντρα για «τριγωνική» σχέση με τη γοητευτική φίλη της, εκείνος δεν θα χάσει την ευκαιρία. Θα απευθυνθεί στον εξίσου απένταρο, αν και γοητευτικό, φίλο και πρώην υπάλληλό του, τον Φιοραβάντε. Καθώς το σχήμα φαίνεται να πηγαίνει καλά, οι δύο άντρες θα μπουν σύντομα σε ένα παιχνίδι σχέσεων, όπου ο Μάρεϊ ως «μάνατζερ» προσπαθεί να βρίσκει γυναίκες-πελάτες στον «Δον Ζουάν» Φιοραβάντε. Σε αυτή την ταινία ο Γούντι Άλεν περνά μπροστά από τις κάμερες παραχωρώντας τη θέση του σκηνοθέτη στον Τζον Τορτούρο. (ΗΠΑ, 2013, 90′)
«St. Vincent: ο αγαπημένος μου άγιος» (St. Vincent de van nuys)
STAR, 23.10
Ο Βίνσεντ, ένας παράξενος και αποτυχημένος βετεράνος πολέμου, μισεί τους πάντες και τα πάντα και κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό. Τα πάθη του τον έχουν οδηγήσει σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Για να καταφέρει πλέον να επιβιώσει, αναλαμβάνει να φροντίζει, επί πληρωμή, τον 12χρονο Ολιβερ. Μέσα από αυτή την αλλόκοτη σχέση ο μικρός θα γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο της ζωής αλλά παράλληλα θα αποκτήσει και τον πρώτο του αληθινό και αφοσιωμένο φίλο. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από μία στιγμή που άλλαξε τη ζωή του ίδιου του σκηνοθέτη-σεναριογράφου-παραγωγού, Θίοντορ Μέλφι.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.